| aurora07 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac, cum sa-l uit! Am fost impreuna dar el acum deja este cu alta! Pe mine ma uraste si nu are ochi sa ma vada! Eu inca tin la el, il port in inima si gind, imi este foarte foarte dor de el! Mi se rupe inima cind stiu ca el ma uraste atit de tare...M-am saturat sa sufar! Ce sa fac sa uit de el, sa mi-l scot din gind si suflet si sa nu-mi mai amintesc niciodata? sad

8 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Probabil ca ai reusit sa il superi tare rau de tot de te uraste asa de mult,e clar ca loc de impacare nu mai esti,singurul mod de a-l uita cat mai repede este sa iti gasesti un alt prieten cu care sa iesi,sa comunici,cui pe cui se scoate, si daca imi permiti un sfat, pe viitor fa in asa fel sa nu mai atragi atata antipatie asupra ta, pentru ca intr-un final tot tu suferi, iti urez o vara implinita

| DarkBlood32 a răspuns:

Şi ne doare adânc în măduva noadei curului că tu suferibatting eyelashes.

| AleCsuţaa a răspuns:

L-ai dezamăgit. L-ai distrus. Vrea să-şi refacă sentimentele cu o altă fată, poate mai bună decât tine.

Şi tu ar trebui să faci la fel. Să-ţi găseşti un prieten, poate un eventual iubit, care să te facă să uiţi cu adevărat de fostul.

Dar, nu mereu, un alt iubit, te ajută să uiţi de fost. Trebuie să-l iubeşti mult pe cel ce va fi, ca să uiţi de cel ce a fost.

| amalia025 a răspuns:

Pai... incearca si tu sa nu te mai gandesti la cat de tare te uraste el. Gandeste-te ca nu ai de ce sa iubesti o persoana careia nu ii pasa de tine, iar daca zici ca atata timp cat ati fost impreuna doar tu l-ai iubit atunci chiar nu merita deloc atentia ta.Iesi cu prietenele. Sincer nu stiu ce i-ai facut asa de grav, de te uraste dar sunt sigura ca ii va trece pana la urma.Nu mai fii trista si incearca sa nu te mai gandesti toata ziua -bunaziua la el. Se uita greu, doare al naibii de tare, dar usor, usor incepe sa treaca. Durerea, nu uitarea. Si apoi de ce sa uitam cea ce a fost frumos in viata noastra? Si noi nu vrem sa intelegem un lucru. Fiecare prietenie are un inceput si sfarsit. Conteaza continutul, ceea ce a ramas din aceasta experienta. Capul sus, stergeti lacrimile si mergi mai departe. Asa e viata.
Deci nu mai fii trista si treci peste!

| Cristiann25 a răspuns:

Ce i-ai facut de te uraste?

| AdyAdeluş a răspuns:

Buna! NU este atat de usor sa uiti pe cineva definitiv.Trebuie sa treaca mai mult timp.Dar ceea ce te-ar relaxa si te-ar descarca ar fi sa vorbesti cu cineva care a trecut prin asta si cineva care sa te asculte si sa iti dea sfaturi. Daca vrei sa vorbim id-ul meu de mess este ady.adelus

| Aleqa a răspuns (pentru DarkBlood32):

-.-" ce te-as bate.

| DarkBlood32 a răspuns (pentru Aleqa):

laughing))))