Iti trebuie doar un singur lucru, un decolteu frumos si provocator merge de fiecare data
Am cateva intrebari pentru tine draga mea:* ce cls esti, sau daca esti la faculta!?
Sunt in clasa a 12 a.am 18 ani merg pe 19
Hmm:* Atunci e ook ai putea sa iti programezi o intalnire in afara orelor, cv suplimentar cv...ore in particular sau daca nu preda il rogi frumos macar o data sa isi faca timp pentru tine pentru ca n``ai inteles nujt ce. apoi incerci sa fii fermecatoare si sa ii si spui ce simti fara sa abuzezi sau sa saari pe el
Nu te voi intreba cati ani ai sau etc...Dar iti voi da 1 raspuns cu care am mai luat funda o data.Daca vrei sa asculti sfatul meu sa nu dai report pentru spam.
DECI... ce iti voi scrie eu acum este pur adevar.Daca vrei sa te mint, eu o fac fara probleme, dar daca vrei adevarul, citeste:
Deci am o mica poveste pentru tine... unchimeu este proful de fizica la o facultate.O asa pushtoaica (gen tu) nu stiu cum a aflat ca era divortat, si nu stiu daca a facut-o sau nu la misto, dar intr-o pauza s-a dus la el si a inceput sa l ''consoleze''.Eu eram la usa pentru. ca vroiam s-al salut si stiam ca era ultima lui ora, vroiam sa mergem in oras si mai multe... ma rog. Dupa cand ei discutau si unchimeu ii explica ca nu e treaba ei si chesti, ea isi da jos rapid bluza si pantaloni si incearca s-al sarute.Mama deci i-a tras o palma fix in bot si i-a zis:''Imbraca-te si du-te la domnul director s-a completezi procesul verbal'' asta imediat dupa ce l-a sunat pe director si i-a zis s-al pregateasca.Gagica aia statea si plangea pe acolo.Eu stateam la usa uimit si mirat.El vine la mine si zice:''Flavius, de cand nu n-eam mai vazut''etc si pan la urma iesim la o pizza.Pe drum il intreb eu nedumerit:''George da de ce a venit aia sa te linga?''.Si el face:''Iti dai seama ca e in fantezii sexuale.Gasesc specimene ca acestea in fiecare an.''
Din nou nu am vrut sa te insult sau ceva.Trage ce concluzii vrei tu de la ce ti-am zis si sper sa nu fi pus intrebarea la misto, sau daca chiar e adevarat ce spui si nu t-il poti scoate din gand atunci du-te la el, spune-i asta si poate va fi bland, sau poate cine stie oi avea o sansa.Mult noroc!
Am inteles dar nu e genul lui nu pare a fi asa to timpul e zambitor si in plus eu sunt in afara tarii si de fiecare data cand explica ceva intervine si k Romania si se refera la mine normal sau in mai multe cazuri de genu ma ¨ implica¨ si pe mine daca intelegi ce vreau sa zic imi da multa atentie desi nu asta m-a facut sa-mi placa de el eu cred ca si-a dat seama de ceva pentru ca tot timpul il privesc insistent dar nu sunt atenta la ceea ce zice doar ma uit la el si la ce face in plus o prietena de-a mea care a terminat a 12a a avut ore cu el si mi-a zis ca e genu de prof care flirteaza cu fetele dar asa mai de la distanta.
Daca profu ii tanar si u esti in ultymu an d liceu sau l facultate poti sa te bagi. p direct dar nu l scoala. daca nu-i tana iar u esti mik. renunta
Ok si cum totusi e profu meu nu stiu cum sa fac
Perfect.arata bine?
agatal in vreun club sau p strada sau oriund doar la scoala nu.si vezi sa nu mai stie si altcineva
Perfect.arata bine?
agatal in vreun club sau p strada sau oriund doar la scoala nu.si vezi sa nu mai stie si altcineva
Aoleu fato e cu 10 ani mai mare ca tine? cautati altu de varsta ta, mai tinerel:O
George0197 întreabă: