| 4lex4ndr4 a întrebat:

Salut.nu stiu ce sa mai fac imi place la nebunie un prof.cum sa-l fac sa se uite la mine crying va rog ajutati-ma m-am saturat de raspunsuri gen : intrebal cat mai multe fii activa la ora luioh go on altceva pls

13 răspunsuri:
| kissmealiss a răspuns:

Daca profu ii tanar si u esti in ultymu an d liceu sau l facultate poti sa te bagi. p direct dar nu l scoala. daca nu-i tana iar u esti mik. renunta

| dreamgirl16 a răspuns:

Am cateva intrebari pentru tine draga mea:* ce cls esti, sau daca esti la faculta!?

| 4lex4ndr4 explică:

In clasa a 12a am 18 ani iar profu are vreo 28 cam asa

| 4lex4ndr4 explică (pentru dreamgirl16):

Sunt in clasa a 12 a.am 18 ani merg pe 19winking

| 4lex4ndr4 explică (pentru kissmealiss):

Ok si cum totusi e profu meu nu stiu cum sa fac laughing

| Barblaster a răspuns:

Nu te voi intreba cati ani ai sau etc...Dar iti voi da 1 raspuns cu care am mai luat funda o data.Daca vrei sa asculti sfatul meu sa nu dai report pentru spam.

DECI... ce iti voi scrie eu acum este pur adevar.Daca vrei sa te mint, eu o fac fara probleme, dar daca vrei adevarul, citeste:

Deci am o mica poveste pentru tine... unchimeu este proful de fizica la o facultate.O asa pushtoaica (gen tu) nu stiu cum a aflat ca era divortat, si nu stiu daca a facut-o sau nu la misto, dar intr-o pauza s-a dus la el si a inceput sa l ''consoleze''.Eu eram la usa pentru. ca vroiam s-al salut si stiam ca era ultima lui ora, vroiam sa mergem in oras si mai multe... ma rog. Dupa cand ei discutau si unchimeu ii explica ca nu e treaba ei si chesti, ea isi da jos rapid bluza si pantaloni si incearca s-al sarute.Mama deci i-a tras o palma fix in bot si i-a zis:''Imbraca-te si du-te la domnul director s-a completezi procesul verbal'' asta imediat dupa ce l-a sunat pe director si i-a zis s-al pregateasca.Gagica aia statea si plangea pe acolo.Eu stateam la usa uimit si mirat.El vine la mine si zice:''Flavius, de cand nu n-eam mai vazut''etc si pan la urma iesim la o pizza.Pe drum il intreb eu nedumerit:''George da de ce a venit aia sa te linga?''.Si el face:''Iti dai seama ca e in fantezii sexuale.Gasesc specimene ca acestea in fiecare an.''

Din nou nu am vrut sa te insult sau ceva.Trage ce concluzii vrei tu de la ce ti-am zis si sper sa nu fi pus intrebarea la misto, sau daca chiar e adevarat ce spui si nu t-il poti scoate din gand atunci du-te la el, spune-i asta si poate va fi bland, sau poate cine stie oi avea o sansa.Mult noroc!

Răspuns utilizator avertizat
| 4lex4ndr4 explică (pentru Barblaster):

Am inteles dar nu e genul lui nu pare a fi asa to timpul e zambitor si in plus eu sunt in afara tarii si de fiecare data cand explica ceva intervine si k Romania si se refera la mine normal sau in mai multe cazuri de genu ma ¨ implica¨ si pe mine daca intelegi ce vreau sa zic imi da multa atentie desi nu asta m-a facut sa-mi placa de el eu cred ca si-a dat seama de ceva pentru ca tot timpul il privesc insistent dar nu sunt atenta la ceea ce zice doar ma uit la el si la ce face in plus o prietena de-a mea care a terminat a 12a a avut ore cu el si mi-a zis ca e genu de prof care flirteaza cu fetele dar asa mai de la distanta.

| dreamgirl16 a răspuns:

Hmm:* Atunci e ooklove struck ai putea sa iti programezi o intalnire in afara orelor, cv suplimentarsmug cv...ore in particular sau daca nu preda il rogi frumos macar o data sa isi faca timp pentru tine pentru ca n``ai inteles nujt ce.laughing apoi incerci sa fii fermecatoaresmug si sa ii si spui ce simti fara sa abuzezi sau sa saari pe el laughing

| elasexygagica a răspuns:

Iti trebuie doar un singur lucru, un decolteu frumos si provocatorwinking merge de fiecare datawinking

| elasexygagica a răspuns (pentru 4lex4ndr4):

Aoleu fato e cu 10 ani mai mare ca tine? cautati altu de varsta ta, mai tinerel:O

| kissmealiss a răspuns (pentru 4lex4ndr4):

Perfect.arata bine?
agatal in vreun club sau p strada sau oriund doar la scoala nu.si vezi sa nu mai stie si altcineva

| kissmealiss a răspuns (pentru 4lex4ndr4):

Perfect.arata bine?
agatal in vreun club sau p strada sau oriund doar la scoala nu.si vezi sa nu mai stie si altcineva