anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cu ce sa incep. Acum 5 minute am aflat de site-ul asta, m-am uitat un pic pe el si cred ca asta e de ceea ce am eu nevoie. E un fel de forum dupa cate vad.
Pai. Am un fel de problema si chiar n-am zis nimanui asta, desi s-a intamplat foarte curad. Chiar nu stiu cum sa povestesc, intr-un fel mi-e rusine dar pana la urma nu ma cunoaste nimeni de pe-aici.
Am 15 ani si azi m-am dus la prima zi de liceu. A fost tare, m-am imprietenit cu multi colegi. Sunt la un liceu vocational (de arte). Stiti si voi, in general artistii sunt cam ciudati dar... nici chiar asa!
Chestia e ca m-a sarutat un baiat. Eu baiat fiind. Fara sa ne cunoastem, adica suntem colegi. E EXTREM DE CIUDATA SITUATIA. Va rog sa ma credeti, desi eu daca as citi o astfel de intrebare pe net sigur as crede ca e la misto.
Faza e ca pana azi eu chiar nu-l stiam. Nu prea am vorbit cu el gen cand eram in curte si i-am cunoscut pe ceilalti (ceilalti se cunosteau, au fost si-n generala colegi si colegi cu el) si mi-au zis ca e cam gay (stiti si voi, cand zici "gay" nu te gandesti nicio clipa ca ala chiar e gay, te gandesti ca se imbraca ca un poponar sau ca se poarta ca unul, vorbeste ca unul, nu ca se saruta cu baieti).
Serios, chiar is socat. Eram in baie si... naiba. A fost ceva gen de 2-3 secunde. Nu stiam ce vrea sa faca, credeam ca doar se duce la baie. S-a intamplat la ora 3, tin bine minte asta, eram foarte obosit, ma trezisem la 7 dimineata sa ma duc la deschidere si am stat in soare de la 9 la 12, dupa m-am dus in clasa unde a vorbit dirigul intr-una, plus ca eram nemancat. N-am constientizat, adica... nu stiu cum sa zic.
Sunt un tip introvertit, n-am putut sa-i zic dirigului si niciunui coleg, habar n-am cine e de incredere si cine nu.
Nu mi-am imaginat niciodata ca prima zi de liceu o sa fie asa de... incarcata, gen, credeam c-o sa ne dea manualele si gata. Maine am scoala, cand il vad pe tipu' ala ce fac? Daca mai face asta inca o data? Nu-s genu' ala neputincios care nu poate sa dea la o parte un om daca se apropie de el, dar nu stiu. Cred ca are probleme. Da-o dracu, s-a intamplat, dar vreau sa-l ajut, desi sunt nervos pe el.
Nu-s impotriva gayilor dar chiar din prima zi?! De ce cu mine, ce-a vazut la mine, nu ma stia decat de cateva ore. Nu vreau sa cred ca atrag homosexualii. Cred ca ar trebui sa vorbesc cu el dar crede-ma ca habar n-am ce sa-i zic. Adica, in afara de "ce naiba a fost aia de ieri?" ce sa zic?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să te ferești de el, posibil să se îndrăgostească de tine și va fi o mare problemă că nu aveți aceleași orientări sexuale.
Mult succes în noul an școlar.
Pa, pa.

| ascovit a răspuns:

Salut! In primul rand vreau sa iti urez bun venit pe site!
Pai ce sa facI? il iei intr-o parte sa vorbesti cu el intre patru ochi, il intrebi ce a vrut sa insemne ce a fost ieri. Spune-i ca acel gest al lui te-a speriat... spune-i tot si sa nu mai incerce sa faca asa ceva...

| tabittha a răspuns:

Interesant ce spui tu aici, dar mai intai sa-ti spun: welcome! Intr-adevar este ciudat, dar acest tip de oameni exista si chiar printre noi. Eu te sfatuiesc sa nu vb cu nimeni din conducerea sau personalul scolii, caci dirigintele sau dir sau alt profesor poate sa nu reactionezez chiar normal, si chiar e cazul. In fine, eu cred ca ar trebui sa fii stapan pe tine, daca mai incearca, sa-l dai frumos la o parte si in primul rand, cauta-l tu si cere-i explicatii. Poate este un tip care vrea senzatii tari sau publicitate agresiva. Iar daca tu chiar vrei sa-l ajuti, incearca sa-l cunosti macar sa stii cu ce poate fi ajutat. Succes!

| bia0000 a răspuns:

Eu zic sa vb cu parintii! acestia sa ia atitudine sa vb cu dirigintele! mie chiar mi se pare scarbos ca un baiat sa fie cu altul, sau o fata cu alta fata.yeah.
e cel imi bun sfat pe care il pot da!
"succesuri" in noul an scolartongue

| darrio2007 a răspuns:

Spui ca din prima zi? Inseamna ca din a doua zi nu te deranjeaza.Ok.E clar.

| Merry24 a răspuns:

Vb cu el si spune-i ca u nu esti gay.si nu te spovedi nimanui ca rad de tine.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Esti un tip bun si prostul a profitat.eu zic sa il pui repede la punct pana nu face si altceva

| ACatalin a răspuns:

I just can't believe:O. WTF?

| bobby1990 a răspuns:

Asculta melodia lui cream-nu din prima seara... pana la urma te deranjaza faptul ca te-a sarutat sau ca a facut-o din prima zi?
spune-i omului clar ca nu te intereseaza chestii de genu'...si nu ai cum sa il ajuti, fiecare e liber sa-si aleaga orientarea sexuala...scapa tu cat mai poti pana nu face tipul o obsesie pentru tine

| Heyyy a răspuns:

Incearca sa il eviti sau daca mai vezi ca se mai da la tine pleaca de langa el.i-al la intrebari fi putin mai sever cu baiatul ala ca sa nu se ajunga la altceva

| horeta a răspuns:

Te-a mai sarutat de atunci? sau ati trecut la chestii serioase? mor de curiozitate!