| BAIATUL a întrebat:

Nu stiu cum sa va zic dar parca nu stiu ce se intampla cu mine, sunt intr-un fel complexat de gandul ca nu am prietena de vreo 5 luni si uneori imi pun intrebarea(daca o sa mai am vreodata in viata mea o prietena)desi odata eram tot asa si din senin cand nu ma asteptam deloc si chiar nu ma gandeam la o prietena a aparut o fata in viata mea care chiar culmea mi-a propus sa fim impreuna si am acceptat bineinteles, dar dupa ce m-am certat si cu respectiva iarasi imi vine gandul acela prostesc(cum ca nu o sa mai am o prietena niciodata). Poate pare ciudata si absurda intrebarea, poate credeti ca bat campii dar va rog nu raspundeti pentru funda, raspundeti pentru a ma ajuta, daca doriti bineinteles.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| tpuu a răspuns:

Eu una nu iti raspunde pentru o funda, eu iti respun in acest moment prin acest comentariu pentru simplu fapt de a te ajuta, de a trece peste acest obstacol. Nu esti singurul baiat, sau singura persoana de pe acest pamant care gandeste asa, si eu am gandit dar mi-am dat seama ca nimeni de pe aceasta planeta nu ramane singur, doar sti vorba aia " fiecare sac are pantecu lui " asa ca stai calm si gandeste pozitiv, poate momentan nu este momentu sa ai pe cineva langa tine, poate e mai bine sa ramai o perioada singur pentru a de gandi mai bine, toate la timpul lor.Nu e capat de lume, nu te mai gandi asa iti vei face si mai mult rau, asa ca gandeste pozitiv in tot ceea ce te priveste pe tine sau cand vine vorba de tine.Pana la urma iti va veni si tie randu de a gasi o fata exact cum meriti tu, si cand va veni momentu asta ai grija de ea. Deci nu te lasa complexat de acest gand. defiecare data cand iti trece prin minte ca nu vei mai avea poate nici ` o prietena repeta ceea ce ti-am zis mai sus adica "fiecare sac are pantecu lui ". Succes.

3 răspunsuri:
| lauracraciun a răspuns:

Heihappychiar crezi ca poti sari dintr-o relatie in alta? si ca trebuie sa ai prietena non-stop?happymnu e chiar asa.ai o prietena cand simpatizezi, placi pe cineva.cand esti stras de o persoana.nu ai o prietena doar pentru c e obligatoriu sa ai una!happysa nu crezi ca e o tragedie daca nu ai prietena de 5 luni si nici intr-un caz nu se va intampla sa nu mai ai prietenalaughing.ai toata viata inainte:p

greece12
| greece12 a răspuns:

Te complexezi singur si treci,probabil,printr-o pasa foarte proasta.
Momente ca asta vei mai avea de multe ori in viata,cand n-o sa ti se para ca vine lumina de nicaieri,ca nimeni nu te iubeste si esti complet singur si inutil pe lumea asta...
Dar omul e o constructie stranie a naturii,are surse si puteri nebanuite,exista si in tine si nici macar nu ti le poti imagina!
Asa ca,lupta-te cu gandurile negre,iesi din starea asta,pune-ti muzica preferata la maxim,trage vreo trei urlete sa te detensionezi,iesi din casa intre oameni,cauta sa razi,sa vorbesti,sa te misti,sa fii mereu in actiune si vei alunga departe amarul din tine.
Esti foarte tanar si viata nu si-a pus inca amprenta pe tine,te asteapta foarte multe,nu ai motiv sa te victimizezi pentru o clipa de melancolie!
Revino-ti,profita de fiecare clipa,n-o lasa sa ti se scurga inutil printre degete, peste ani, iti vei aminti de zilele astea si vei zambi singur la amintirea acestei dulci naivitati care te putea intrista candva...happy

| BAIATUL explică (pentru lauracraciun):

Nu,nu cred ca trebuie sa am prietena nonstop doar ca nu stiu mi se pare ciudat, fiindca am cateodata niste stari de nu imi vine sa vad sa aud sa vorbesc cu nimeni si nu stiu din ce cauza.