anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut)) o intrebare cum sa il uimesc pe prietenul meu in planul sexului?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mînuța, de ce nu vrei să fii tu asa cum esti? Naturală, cu ce vrei să il impresionezi. El trebuie să te iubească si accepte asa cum esti tu, nu să incerci sa fii ceea ce nu esti, esti micuță abia ai 17 anisori, si sigur nu esti experimentată la capitolul sex, el probabil este m ai mare nu? Si poate ca a m ai avut si alte prietene inainte sa fie cu tine, nu? El nu trebuie să astepte să il uimesti in privinta asta, ci să se bucure că esti o fată cuminte si să te accepte asa cum esti tu, si neaparat să i ti facă masaj din cap pină in tălpi. Sănătate multă *-:

14 răspunsuri:
| DelphhiN a răspuns:

Depinde in ce stadiu sunteti? happy

| KiLLYoUMTFK a răspuns:

Ia pisica langa tine si cand e sa ti-o bage pune funduletu' lla pisicuta.

| Vartic a răspuns:

Draga, intri pe net, deschizi google.com si acolo stii cite lucruri interesante sunt pentru a te invata cum sa uimesti un baiat in pat.))) Invata toate genurile de pozitii si sexuri care exista, la sigur o sal uimesti.

Să i faci mincarea lui preferată, si bineinteles o prăjitură, tu îi cunosti gusturile in materie de sex, de unde vrei să stim noi? Porti tocuri?

Sarut mina, ce virsta ave ti voi?

| e1xtz a răspuns:

Esti ''nemaipomenita'' se pare...nu-i de ajuns?!

Răspuns utilizator avertizat
| ZMR97 a răspuns:

îi faci "tot tacâmul" dacă înțelegi cum zic.

| darkseko a răspuns:

Sex oral

| mihai69 a răspuns:

Să înghiți!

| nemaipomenita a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Eu am 17 si el 19 suntem de ceva timp impreuna dar viata sexuala am inceput-o de doar citeva saptamini...da port tocuri doar ca nu in fiecare zi la ocazii mai speciale...si nu stiu cum sa-l uimesc intrucat sunt cam timida

Răspuns utilizator avertizat

Succeskiss

Sarut mina, multumesc pentru fundă