Da ar fi bine sa obțină câteva dovezi, si trebuie neaparat să vă duceți la poliție
Salut!
Este destul de periculos dar daca ar reusi sa faca asa ceva ar fi numai bine...
Trebuiesa anunte organele de politie urgent, nu de alta dar sa nu se faca de tot rahatu'. Cine a pus-o sa pozeze goala? Acum serios...
Parintii ei trebuie sa afle si in cel mai scurt timp sa declare politiei cele intamplate.
Sau poate sa l convinga pe el sa le stearga de buna voie.
Am inteles eu bine, este unchiul ei?
Sa meargă la poliție imediat, sa nu se riște sa se întâlnească cu el pentru ca poate sa ii facă ceva, mergeti la poliție, depui plângere pe propria răspundere, am intrebat acum un prieten care lucreze în cadrul politiei, urmează sa îmi raspunda la mesaj peste câteva minute, o sa iti las mai jos ( in urmatorul comm) ce mi-a raspuns
Pot sa te ajut, dar trebuie sa îmi spui în privat câteva detalii daca poți,
Răspunde-mi.la.mesaj te rog daca il vezi, pana la ora 10, atunci o sa ma sune el si o sa ii dau mai multe detalii si o sa iti pot spune sigur 100% ce ai de facut
Am ajuns sa cred ca ai pus postarea doar pentru puncte, aici sunt oamenii care chiar pot sa te ajute, la modul cel mai serios. Ma faci sa mint acum, adică băiatul ala asteapta amanunte de la mine in legătură cu ce a pățit prietena ta si eu nu stiu ce sa ii spun.
DeeaCarmen întreabă: