| Undercover213 a întrebat:

Salut.
O sa incerc sa fiu cat mai scurt.
Am 22 de ani, iar ea 21.
Ea sta la sora ei, a fost maritata, insa nu mai este de o perioada, iar parintii ei nu stiu.
Ne-am intalnit intamplator si de atunci ne-am indragostit rau amandoi.
Problema este: sora ei este foarte rea cu ea pentru ca se vede cu mine, chiar daca stie ca sunt baiat bun.
Si a doua problema: ea nu vrea inca o relatie, altfel ar putea sa se mute la mine.
Ea are multe probleme deocamdata si o inteleg, nu stie ce sa mai faca.
Puteam sa ne intalnim in continuare, insa sora ei e foarte agresiva si rea cu ea pentru ca se vede cu mine, iar ea momentan nu are ce sa zica pentru ca depinde de ea.
Chiar nu stiu ce sa fac, deocamdata sunt destul de deprimat si trist pentru ca ma gandesc ca ea vrea sa stea cu mine, dar nu poate din cauza surorii ei.

E pentru prima data cand cer un sfat/o perere pe un site de genul, asta pentru ca nu stiu ce sa mai fac.
Sunt sigur ca daca trece o perioada, probabil noi doi nici nu o sa mai vorbim, insa eu in situatia de fata nu vreau asta!

Voi ce ziceti?

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este sufficient de matura incat sa gandeasca cu capul ei si sa nu asculte de sorasa in cazul in care intr-adevar este indragostita de tine. In cazul in care ea cu buna stiinta refuza sa se mute la tine inseamna ca asta este dorinta ei si nu ceva impus de sora ei. O discutie in 2 intre 4 ochi, ar trebui sa transeze problema; ori cu tine ori cu sora ei scurt clar si la obiect. Sanatate!

| Undercover213 explică (pentru corbulalbrosu):

Mersi frumos de raspuns.
Am vorbit cu ea, insa nu stie deocamdata ce vrea, cu toate ca e indragostita. D-asta nici eu nu stiu ce sa mai cred.

| IonutP22 a răspuns:

Mai asteapta frate, ai rabdare si vei avea de castigat. Bafta

| relian a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Omu nu a zis nimic de ce sta tipa la sora ei, dar tu macar puteai deduceasta, sta ca sora ei o intretine aia e problema aia mare.De aia sora ei ii spuje ce sa faca, asa ai face si tu cu cineva de care ai avea grija, ori faci ceti zic eu ori pa si la gara, du-te sa te intretina ala, dar la mine nu mai vii dupa.Stai tu linistita ca stie sorasa de ce face asa,nu ai auzit a fost maritata,ala i-a dat liber,a ajuns la sorasa,care pun pariu ca eu fi zis i inainte sa nu se marite, probabil stia sorasa cu cien se marita, ea na ascultat, a ajuns pe drum, s-a dus la sorasa care acu i-a spus clar, ori faci ce spun eu ori valea laughing cam asta este adevaru.Altfel daca tipa ar fi o femeie muncitoare, daca siar castiga ea singura existenta stai tu linistita ca nu sta ea sa-i zica sorasa cu cine sa iasa sau nu.Mai ales cand esti indragostit laughing dar oamenii cer sfaturi asa fara sa spuna de fapt adevaru,,vor nu sfaturi,vor sa fie periati,sa li se zica de fapt altceva decat realitatea laughing ceva gen povesti nemuritoare,sai faceti sa viseze ca el va fi cu zana din povesti,aia printesa,nu are nevoie de nimic, are tacsu de toate, numa de iubirea astuia, si asa au trait fericiti pana la adanci batraneti, pentru ca de munca nu se punea problema, muncea sorasa si pentru ea laughing iar printu la fel ce munca la 22 de ani, undei pui ca traieste in RO sa fim serosi cine munceste in Romania laughing are tacsu bani, sau daca nu are statu le da ajutoare, deci munca n-are ce cauta intr-o relatie laughing

Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns (pentru Hanhao):

laughing nu fi chiar asa de rau laughing

| Pool77 a răspuns:

Abureli.

| Freya1 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa va intalniti oarecum mai discret si sa ii lase surorii ei impresia ca nu mai are nimic cu tine macar pana te cunoste mai bine, prinde mai multa incredere si are ceva stabil de munca niste bani siguri. Dupa toate astea daca o sa va intelegeti si iubiti o sa va mutati impreuna ca doar nu o sa stea pe veci cu sora ei.

Răspuns utilizator avertizat