| Cristian_Ion_1995 a întrebat:

Salut.Ok av vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.

Sunt un baiat de 17 ani fara tata care joaca la clubul de fotbal Rapid si e la liceul Mircea Iliade. E de la 14 ani am o prietena ia are acum 16 ani. Tatal meu a murit cand aveam eu 8 ani.Ea are ambi parinti.De curand a fost ziua mea adica acum 4 luni-sau 3 luni si chiar dupa ziua mea de 17 ani tatal iubitei mele a murit, ceva ingrozitor q, tatal ei il vedeam ca pe un al doilea tata.Ea era practic distrusa eu am satt cu ea 2 luni si am suferam alaturi de ea si o mangaiam si o alinta si o sfatuiam.Dar acum de curand de 1 saptamana nu mia sta cu mine nu vrea sa mai auda de mine scoala cand intru in clasa nu se uita la mine nu ma saluta.Ea a plecat din cauza unei vorbe de ale mele i-am zis ca Asta e si tatal meu s-a dus oricum ce sa facem luptam asata e s-a dus s-a dus lasa uital.Si eqa dimineata urmatoare nu mai era cu mine.Am petrecut clipe de neuitat cu ea o iubcesc la nebunie nas renunta la ea niciodata.Dar nu stiu ddc se poarta asa Eu am un avantaj ca verisoara mea este prietena ei cea mai buna dar prietenea mea nuvr sa vb cu ia pe tema asta.

Va implor ajutatima.Scz de cat am sccris.

Răspuns Câştigător
| yubyta123 a răspuns:

Ai gresit si tu cand i-ai spus vorbele care i le-ai spus despre tatal ei, nu are cum sa-l uite asa usor, probabil il iubeste prea mult si nu isi imagineaza cum este sa nu il mai vada, ai rabdare cu ea pentru ca sufera mult acum si incearca sa fiii alaturi de ea si cereti scuze pentru vorbele zise, vorbeste cu ea ca sa stiti ce aveti de facut ca asa nu e bine pentru nici unul

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Maria1107 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa o uiti. Poate are pe altcineva si nu vrea sa iti spuna. Nu cred ca a deranjat.o ca iai spus de faza cu tatal, poate asta este un motiv sa nu mai fie cu tine. Asta este pararea mea acum nu stiu ce poate simti fata.

| ttyes a răspuns:

Fiecare fata are nebunia eisi ea se vede ca a ramasfoarte suparata dupa acea intamplare. poti astepta pana accepta ideea ca tatal ei a murit si sa actionezi dupa aia si daca nici atnci nu merge trebuie sa-ti gasesti alta prietena.

| mona a răspuns:

Daca te iubeste te va ierta, vorbele ce i le-ai zis au durut-o

| scama100 a răspuns:

Solutia:
te imbraci frumos, mergi cuperi un buchet de flori si o ciocolata ceva, dupa care te duci frumos la ea ( magandesc ca stii unde locuieste) si primul lucru pe care il faci e sa-ti ceri scuze, daca nici asa nu merge roaga-te la Dumnezeu sa se intoarca la tine.
SUcces

| piki98 a răspuns:

Cum sa-l uite.esti tampit la cap?+ ca daca s-a intamplat la varsta aia e si mai greu.eu te-as fi luat la bataie daca-mi ziceai asta

| Empathizer a răspuns:

Roag-o sistematic sa te ierte, ca n-ai vrut sa spui ceva rau, doar te-ai exprimat nepotrivit, din cauza suferintei.
Dar nu in scris, ca esti un dezastru al limbii romane.

| pitykaroskata a răspuns:

Off scumpu de tine fata aceea este afectata de ceea ce i-ai zis sasi uite tatal etc. Punete in locul ei tu cum te simteai daca ea iti zicea sa-l uiti pe taicato? e o durere imensa pentru o fata pentru ca o fata e mai atrasa de un tata decat de o mama asa sunt fetele si eu il iubesc enorm iar mama e ca o straina cereti scuze de la fata sau uit-o.dar sa stii ca e si vina ta si a iei pentru ca nu trebuia sa reactioneze asa trebuia sati zica ce a deranjato si sa nu mai faci...bafta :*

| fazalunga a răspuns:

Forzaaaaaaaaa Rapiddddd!

| AlxMihai a răspuns:

Nu degeaba joci la Rapid laughing), iti recomand ceva mai invata sa scrii pe romaneste, ce dracu cand am citit textul ( daca se poate numi citit mai mult am ghicit ) am crezut ca e un copil chinez ceva care a scris laughing

| Cristian_Ion_1995 explică (pentru Maria1107):

Cred ca are pe alt cineva pentru ca mi-am cerut scuze de n ori am incercat sa o inpresioneza dar degea.Ea este o fire ff blanda si intelegatoare si tine mult la mine sti ca as da orice sa fiu cu ea.Pe de alata parte cred ca are pe cineva pe de alta parte cred ca nu

Raspuns pentru toti

| Cristian_Ion_1995 explică:

Toate raspunsurile au fost bune multumesc foarte mult pana la urma m-a iertat si parca o iubesc si mai mult.Va multumesc ca as putea sa va dau la toti fundite as face-o sper ca nu v-ati suparat