| Setorrs a întrebat:

Ok foarte rar imi place de o fata si mai rar sa i placa si ei de mine.Nu stiu daca am o frica de a fi respins sau nu. Eu zic ca nu, dar nu prea sunt sigur. Asa ca nu prea ma duc sa vorbesc cu o fata daca vad ca se uita la mine. Atunci cand mai fac asta se intampla ce se intampla si boom dupa ceva timp tipa zice ca nu sunt ce vrea. Culmea de comportat ma comportam cu ea "ca in filme", un lucru care nu e prezent la multi baieti (poate ma laud putin scuze, trebuia sa o zic ). Ce vreau eu sa stiu de ce nu sunt fetele serioase mai ales dupa ce unele se plang ca noi ca baieti nu vrem ceva serios.

22 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Paradoxal, o groaza de fete sunt atrase de golanasi, golanoi, nesimporci. Aceste forme de viata cu titulatura de barbati, datorita excesului de "coolness" se poarta mult mai ..macho. Un baiat linistit, poate si putin timid sau pur si simplu manierat trece in ochii multor fete ca un pampalau. Ei si dupa ce-au experimentat toti dobitocii pe care i-au putut gasi, fetele incep pe la 30 de ani sa se planga ca nu exista barbatul pe placul lor. Le-as spune "ai sa mori tu?" dar e degeaba, iti pierzi timpul.

Mai sunt si unele cu capul pe umeri dar mai rarut.

| Setorrs explică (pentru AlexanderAdrian):

Ehh pe mine nu prea ma mai atrage gandul ca exista persoana potrivita. Tot ce vad intr o relatie e timpul pierdut cu cineva care te lasa cu buza sparta.

| neutrino a răspuns:

Fetele serioase, asa cum tu le denumesti, prefera baietii care stiu sa se comporte cu ele in viata reala, nu ca in filme.

| Setorrs explică (pentru neutrino):

OK. Imi dai un exemplu? Sa ma comport ca un "douchebag"? Sa zbor de la o femeie la alta ca ultimul taran. "Sa dau si sa fug"? Daca acesta este comportamentul unui baiat in viata reala hmm how about no.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Fetele serioase merg la biserica, cati ani ai si daca ai servici stabil si daca stii sa faci economii atunci chiar poti intemeia o familie

| Danysan a răspuns:

Fata aia nu te placea, pentru ca daca Te Placea dupa cate aia facut pentru ea nu vad de ce nu ar fi Incercat ceva cu tine.O Relatie Serioasa apare intre parteneri care se Iubesc din Inima.

Răspuns utilizator avertizat