Fetele serioase, asa cum tu le denumesti, prefera baietii care stiu sa se comporte cu ele in viata reala, nu ca in filme.
Paradoxal, o groaza de fete sunt atrase de golanasi, golanoi, nesimporci. Aceste forme de viata cu titulatura de barbati, datorita excesului de "coolness" se poarta mult mai ..macho. Un baiat linistit, poate si putin timid sau pur si simplu manierat trece in ochii multor fete ca un pampalau. Ei si dupa ce-au experimentat toti dobitocii pe care i-au putut gasi, fetele incep pe la 30 de ani sa se planga ca nu exista barbatul pe placul lor. Le-as spune "ai sa mori tu?" dar e degeaba, iti pierzi timpul.
Mai sunt si unele cu capul pe umeri dar mai rarut.
Fetele serioase merg la biserica, cati ani ai si daca ai servici stabil si daca stii sa faci economii atunci chiar poti intemeia o familie
Ehh pe mine nu prea ma mai atrage gandul ca exista persoana potrivita. Tot ce vad intr o relatie e timpul pierdut cu cineva care te lasa cu buza sparta.
Pe internet oricine poate pretinde orice asa ca nu te umfla in pene ca poate tu esti paduchele flausat.
Fiecare comentariu de-al tău mă amuză. Nu, nu te gândi că eşti tu foarte funny, dimpotrivă. Mă amuză faptul că comentezi fără rost, şi prost pe deasupra.
Din pacate esti prost informat. Richard Gere nu se pronunta exact ca "gear" Apropiat da, la fel? nu.
Fata aia nu te placea, pentru ca daca Te Placea dupa cate aia facut pentru ea nu vad de ce nu ar fi Incercat ceva cu tine.O Relatie Serioasa apare intre parteneri care se Iubesc din Inima.
Nu pun pariu cu oamenii inculti care fac mistocareala ieftina pe TPU, care ii fac pe altii prosti si homosexuali. Eu zic sa ai grija la atitudine si ton ca sa nu te trezesti cu si mai multe raportari pentru comportament discriminatoriu si spam. TPU e o comunitate care are drept scop ajutarea oamenilor intre ei, ne mai ironizam, mai glumim, uneori mai izbucnim dar ca sa luam la misto oamenii cu 99% din raspunsuri asa cum faci tu, nu se face.
O zi buna si te rog sa nu mi te mai adresezi.
Mistocareala ieftina poate face oricine, o confunzi cu inteligenta necesara ironiei. Ironia nu e mistocareala de cartier. In plus degeaba vorbesti de cultura ta presupusa cand ai dificultati cu logica si gramatica
"nu e ca si cum e gratuit sa iti faci alt cont" Reciteste si tu treaba asta si da-ti seama unde ai gresit. Tonul in scriere se intuieste din frazare, exprimare, multi isi tradeaza nervozitatea din felul in care scriu etc.
Mda.
Iti lipseste un NU si nici acum nu l-ai vazut. Trebuia sa scrii "nu e ca si cum NU e gratuit sa iti faci alt cont" desi mai corect e "nu e ca si cum n-ar fi gratuit..." Daca nici acum nu pricepi, te du cu dumnezeu.
Hai las-o ca macane. Stai mai mult la lectiile de gramatica si logica si apoi vino pe TPU sa discriminezi si sa iei la misto lumea. La revedereeeeeee.
Mutubal întreabă: