anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, pe 23 ianuarie am avut contact neprotejat cu iubitul meu, precizez și-a scos-o cu 10 minute înainte de ejaculare, pe 28 ianuarie mi-a venit stopul, iar acum, după 3 sapt am dureri ușoare de burtă și mă doare puțin sânul stâng ( simt nici furnicături ) în rest altceva nu am nici un simptom, sunt șanse să fiu gravidă? vă rog frumos dau funda, îmi e foarte frică
Precizez ca în ultima vreme am și mâncat ciocolată și am băut sucuri și cred ca s-ar putea să fie și de la balonare

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Observ ca ai des probleme cu burta si imediat sari la concluzia cu sarcina.Sa stii ca nu este in regula. Pune mana si educa-te la capitolul educatie sexuala, fiindca in ritmul acesta vei tot pune intrebari pe TPU fara sa pricepi/retii nimic.E pentru binele tau.

https://www.tpu.ro/......nstruatia/

Menstruatia care ti-a venit pe 28 este semn clar ca nu s-a instalat nicio sarcina dupa partida de sex din 23 ianuarie.Iar daca de atunci nu ai mai facut sex, nu exista niciun risc de sarcina.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Perioada trebuie sa îmi vină luna aceasta pe 28

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Haha, 18?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Mulțumesc, am mai făcut după dar doar protejat

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Deci insarcinata sigur nu esti, durerile de burta au alte cauze poate stresul sau unele tipuri de alimente, acum durerea de sîn, cu asta nu trebuie sa te joci, adica sa mergi la ginecolog sa faci o mamografie sa vezi cum stai, sa nu ai noduli benigni sau maligni, dar la varsta ta nu se pune problema de cancer mamar, posibil sa ai dereglari hormonale, Pofta de mincare pe care o ai vine tot din dezechilibre hormonale sau in cele mai rele situatii de la diabet, excluzînd bineinteles sarcina, daca prietenul tau nu a ejaculat in tine, șansele ca sa fi gravida sunt zero, mergi saptamana viitoare la ginecolog si fa ti un control si o mamografie asa o sa stai linistita ca vei vedea ca nu ai nimic, multa sănătate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc! sănătate și ție!

| Violleta2022 a răspuns:

Astea sunt semne premenstruale...nu semne de gravidie.

| MarianWLF a răspuns:

Nu are cum sa iti vina menstruatia peste sarcina, si da, sucurile carbogazoase provoaca balonare, nu strica sa mananci dimineata un terci de ovaz cu fructe, ajuta la digestie si la eliminarea gazelor.