| xrayzerhd a întrebat:

Salut,pe 28 februarie am fost la o fata, dupa ceva timp de vorbit etc...a inceput sa imi faca oral, imi spusese sa nu imi dau drumu in gura ei asa ca la final m-am terminat singur, m-am sters cu un servetel uscat si apoi la 10-15minute am intrebat-o daca nu ar vrea si ea sa ii fac oral si a spus ca da, dar ideea e ca eu am penetrat-o cu degetul de la mana cu care ma terminasem si ma intreb daca nu cumva poate sa ramana insarcinata in condiitile astea, nu imi amintesc sa fii avut ceva pe degete, erau uscate.Ea prima data a spus ca ultima menstruatie i-a venit pe 5feb dar astazi a zis ca i-a venit pe 10feb si ca tot pe 10 ar trebui sa ii vina luna asta.Intreb din nou exista vreo sansa sa ramana in condiitile astea?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Atat posibilitatea cat si probabilitatea de a se poate forma o sarcina in conditiile descrise este intratat de mica incat nici nu poate fi luata in considerare din 2 motive. In primul rand fiindca acea ''degetica'' combinata cu cunilitia, a avut loc la cateva zile dupa terminarea perioadei fertile a ciclului menstrual. Si in al 2-lea rand posibilitatea de a mai exista urme de sperma pe degetele tale dupa trecerea a 10-15 minute dupa ejaculare este de domeniul incredibilului, In concluzie orice posibilitate de sarcina dispare cu totul. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| Kimu a răspuns:

Niciuna...spermatozoizi în contact cu aerul mor

| xrayzerhd explică (pentru Kimu):

Este adevarat, dar nu imediat, pot sa traiasca ceva timp din cate stiu eu.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Sansele sunt cam inexistente in acest caz, spor la treaba pe viitor.