| BananaSuparata a întrebat:

Salut, pe facebook mi-a dat o fata add la prieteni din scoala. Ea e clasa a 8, eu sunt a 6-a [nu conteaza]. Eu la scoala cand o vedeam o salutam si tot felul, si pana ieri cand am intalnito pe strada nu am vorbit cu ea.Am stat am vorbit vreo 10 minute.Si cand a venit tramvaiu l-a luat si a plecat ( ea mergea la dansuri ). La sfarsit inainte sa plece a venit la mine m-a pupat m-a imbratisat si a plecat.Credeti ca ma place? Eu o plac mult ...Nu va bateti joc pls. funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi incearca sa-ti dai seama dupa gesturile ei,dupa cum te priveste,si daca te-a imbratisat sau te-a pupat ca intre amici atunci nu te placa,daca a fost dragastoasa sunt sanse mari,desi mi se pare ciudat ca o fta mai mare sa stea k un baiat mai mic,dar e posibil poate ai u farmecul tau. Mai discuta k ea,imprieteneste`te cu ea,da`te la ea subtil cu complimente asa nu prea exagerate,gesturi,priviri fixe si vezi cum reactioneaza, daca e reciproc actioneaza si cere`i sa fie iubita tabatting eyelashes.Si poti sa te mai interesezi si pe la colegi, prieteni ce parere are despre tine.

5 răspunsuri:
| Berbereka a răspuns:

Baby...daca ea te-a imbratisat si te-a pupat e evidet ca te place, nu mai sta pe ganduri si cere-o de prietena sau cum spuneti voi laughing... fundita?:X

| bkb300 a răspuns:

Ma crezi ca nu stiu daca mai ai prienteni pe la tine la scoala pune-i pe ei sa o intrebe ceva de genu complicata situatie ai sa stii happy.

| Akuryo a răspuns:

laughing cred ca te place, desi mi se pare amuzant ca esti a 6-a si ea a 8-a, dar intreab-o daca vrea sa fie prietena, nu e ceva grav ca ea e mai mare, eu sunt a 10-a si sunt cu un tip de a 9-a de ceva vreme si nu am nicio problema cu astahappy

| BananaSuparata explică (pentru Akuryo):

Am scris acolo in paranteza "[ nu conteaza ]"

| PlasticMoon a răspuns:

Simte'te norocos ca ai lipici la din astea de a8-a
Da te place nu ori ce fata te'ar imbratisa si pupa asa din seninwinkingfa'ti curaj si intreab'o nu o lasa pe ea. daca nu poti face 2 face macar pe mess sau facebook happy