Nu-i gros si nici nu ai de ce sa-ti faci ppobleme, fiindca vaginul unei femei se poate intinde de aprox 200 de ori, cand este excitata.
eu zic sa-ti faci probleme ca nu vei tine mult la sex si te vei scapa pe tine in primele secunde, ori ca nu vei avea erectie...dar toate la timpul lor, ca esti inac adolescent si ai o viata inainte sa tot faci sex.
Intai fa-ti o prietena!
Adica ai o **** la fel.de.lunga cat de groasa sau nu stii ce inseamna "grosime" si ce inseamna "circumferință"?
Inainte de a incerca sa penetrezi o fata ia niste ore private de matematica, cu o.**** cubică sigur n-o penetrezi
Nu te teme! In vagin pot intra multe dacă vrea, e uda suficient, excitată, etc! Și e mult mai bine cum îl ai, decât mică și subțire, nu simte nimic cu alea
Nu e gros, va intra cu siguranță, și oricum sunt multe fete care vor să facă contact sexual cu un băiat cu un penis mare.
Salut, de penetrat vaginul il vei penetra, problema ar fi ca poate sa o doara. Important e sa folositi mult lubrifiant si sa aveti un preludiu lung. Si eu si iubita mea ne confruntam cu problema asta, deci te inteleg
Mutubal întreabă: