Buna! Imi place ideea cu pandativul, ar fi frumos ca acesta si lantisorul sa fie din aur sau argint, daca iti permite bugetul. I-ai mai putea lua o rochie/o bluza in culoarea ei preferata, un pulover dragut, o poseta din piele ele4ganta, o esarfa de matase naturala cu un imprimeu deosebit, un ceas de mana asa mai de efect, o bratara din aur sua argint, o trusa completa de machiaj, unparfum fin, eventual preferatul ei, un cd cu muzica pe care o asculta, un DVD cu un film de dragoste la care sa va uitati impreuna in seara aniversarii ei, o carte buna din genul celor pe care le citeste, o iconita cu Maica Domnului sau cu sfantul al carui nume il poarta daca e credincioasa, un obiect legat de un hobby al ei, o felicitare facuta de tine manula in care sa-i spui cat de mult o iubesti si sa-i urezi la multi ani sau dac aii oferi carte ai putea sa-i scrii asta pe rpima pagina si sa-i ramana amintire peste ani si ani, cand va redeschide respectiva carte, o invitatie la o cina romantica, la lumina lumanarilor, o cutie de bomboane fine de ciocolata si orice ai alege neaparat un trandafir rosu sau floarea ei preferata si o declaratie de dragoste spusa din inima. La multi ani iubitei tale!
Ideea cu pandantivul este foarte frumoasa.la ora asta nu imi trec idei prin cap dar daca vrei sa o cuceristi fa tu ceva.un portret ceva chiar nu stiu acuma.gandestete la un lucru care o caracterizeaza.
numai bine!
si nu uita un cadou scump nu este neaparat frumos ci cel facut din inima.
Buna. Pentru viitor, sa stii ca e frumos sa dai un cadou cat mai unicat si cat mai pe gustul celui caruia vrei sa il daruiesti. Cel mai bun loc in care le gasesti este aici http://www.talismane-amulete.ro/talisman_de_dragoste.htm iar daca esti din Brasov, au deschis magazin unde poti sa vezi lucrurile de pe site. Funda?