| nycolas a întrebat:

Salut, poate sa ma ajute si pe mine cineva? mi-as dori o relatie sincera cu o fata, dar problema este k mie imi plac fetele plinute si sunt cam timid de fel...se oferaa cineva sa ma ajute? mersi

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Foarte frumos ca ai reusit sa afli ce iti place,dar aici se opresc felicitarile mele!
De ce refuzi sa gandesti si astepti sa-ti rezolve altii problemele?
Si fetele plinute au o inima si-un suflet!
Si mai au si un mic complex din cauza greutatii lor,drept pentru care,va fi foarte greu sa-ti vorbeasca vreuna,dar va accepta foarte usor sa ii vorbesti tu!
Mergi in club,invarte-te prin scoala,ma rog,in orice loc unde ai putea intalni fete,gaseste-ti una pe plac si salut-o cu un zambet,da-i atentie!
Fa cunostinta cu ea,fii dragut si amabil,smulge-i un zambet,fa-o sa rada,invit-o la o ciocolata calda!
Ei,de mana nu te pot tine,nimeni nu s-a nascut invatat si toti am trecut prin asta!
Judeca si treci la actiune,degeaba stai si oftezi pe TPU, inchide calculatorul si iesi din casa, vei fi cu un pas mai aproape sa-ti vezi visul cu ochii!
Bafta!

8 răspunsuri:
| halo a răspuns:

rolling on the floor eh uite un baiat caruia ii plac fetele plinutebig grinlaughing

| SoulReaver a răspuns:

Si de ce este o problema faptul ca iti plac fetele plinute? fa-ti curaj si vorbeste cu ele/ea. invit-o la o plimbare la un suc si cine stie poate va merge.

| nycolas explică (pentru halo):

Si ce daca man, mersi entru raspuns da mai bine m-ai cupla cu una

| nycolas explică (pentru SoulReaver):

Mersi mult ai vreo cunostinta? sa ma anunti

| Luchian7 a răspuns:

Sa vezi ce gigolo se face asta laughing daca incepe cu din astea plinute

| ghiCIne a răspuns:

Spui ca esti timid, dar o fata plinuta cum poate sa nu fie si ea timida cand se simte respinsa din cauza aspectului ei plinut?big grin
Asa n-o sa faca ea primul pas.

| Frumushica96 a răspuns:

Cunosc eu cateva fete mai plinute dar depinde din ce oras esti...deci astept raspuns cu orasul tau si mult succes in cautarea ta:*

| nycolas explică (pentru Frumushica96):

Sunt din Bucuresti si mersi ca te oferi sa ma ajuti