Dacă ai o parteneră stabilă și sunteți sănătoși nu văd vreo problemă. Eu am folosit "metoda retragerii" zeci de ani, cinci zile înainte de ciclu și cinci după am ejaculat înăuntru fără vreo problemă. Când am vrut să avem doi copii i-am avut. Spun ce am făcut eu nu dau sfaturi în probleme atât de delicate! Sănatate multă!
Poti, da pe urma sa nu vii sa intrebi pe aici daca sunt sanse de sarcina ca ai facut sex neprotejat
Poti, dar stai cu emotii pana la urmatoarea menstruatie. Asta in termeni "tehnici" se numeste metoda retragerii, dar trebuie sa fii extrem de atent si sa ai o partenera stabila. Da, daca ai o partenera stabila poti face sex fara prezervativ. Senzatia este foarte placuta si intensa. Este important sa nu-ti pierzi controlul si sa te termini in vaginul ei. Mai bine uita de asta, daca nu poti sa te stapanesti.
Prezervativ, e sfant.
Daca pui aceasta intrebare, e clar ca nu ai experienta in ale sexului. In ceea ce te priveste, sa nu faci asta.
Te poate lua valul si uiti sa o mai scoti.
Iar cauciucul te si protejeaza impotriva BTS.
Știu că o sa zici ca nu ofer un raspuns pe placul tau dar totuși, de ce exista metodele de contracepție daca nu le folosești, daca nu vrei sa folosesti prezervativ apelați la alta metoda de contracepție.
anonim_4396 întreabă: