Daca ai ciclul perfect regulat, riscul este foarte mic, aproape neglijabill. Daca ai ciclul neregulat, atunci riscul este semnificativ mai mare.
Din cate stiu eu se poate, chiar daca din cate am inteles, sunt sanse destul de mici.Pe viitor nu mai fa greseala asta si fa-o protejat.Bafta
Da, există posibilitatea dar e foarte mică. Mai există posibilitatea să te alegi cu o infecţie de toată frumuseţea dacă nu ai fost atentă la igienă.
Daca nu te-ai protejat sunt sanse, mici dar sunt.Sunt deasemeni sanse sa faci o infectie, deci atentie la protectie.
Dar de ce ai mai facut-o neprotejat daca domnul respectiv sa nu mai jignesc pe nimeni nu stie cand e pe cale sa ejaculeze? Tu ai avut asa de mare incredere in el sau vrei unul mic?
Oopppsss sigur ca poti, pai e perioada cea mai fragila...se mai face ma rog, dar deja depinde totul de partener, pentru ca se putea evita situatia asta de-acum in care esti tu, daca el atunci cind a simtit ca o sa ejaluze. o facea dar nu in tine!
NUMAI FA chestia asta daca nu vrei un copilash
Sorry dar pe viitor.MAI MULTA RESPONSABILITATE DIN PARTEA LUI.cred ca si tu poti trai 7 zile fara sex...sau nu?
fanicacristina întreabă: