In primul rand, nu esti deloc un NAIV, ba chiar din contra.
Nu stiu cati ani ai si nici nu vreau sa aflu, dar comportamentul tau e de un copil de 2 anisori.
Probabil esti destul de mic, si accepta ceea ce iti zic daca tot ai cerut sfaturi.
Nu e deloc bine ceeea ce faci! Nu ii poti interzice unei fete sa se intalneasca sau sa vorbeasca cu persoane de sex masculin(baieti). Suntem in secolul 21, te rog frumos! Comporta-te ca a tare!
Pe de alta parte, ceea ce a facut ea, sa fie cu tine apoi cu colegul apoi sa se tarasca iar dupa tine, pai nu prea o sa ajunga departe aceasta fetita. Cam rau sa schibi baietii ca sosetele.
In al3a rand, eu sunt genul de persoana care nu da niciodata inapoi, dar fiecare e cum e, eu personal nu mas fii intors cu ea pentru nimic in lume.
SFATUL MEU? Nu o meriti nici tu pe ea, nu te merita nici ea pe tine. Acum, tu fa ce simti.
Repet, nu e bine ca iai ''interzis'' orice interactiune cu vreun baiat, asta doar arata lipsa de incredere in relatie voastra.
Multa bafta! Sper ca nu tea deranjat sinceritatea mea!
Cu actualul meu prieten am patit la fel la inceput. El nu a fost NAIV ci a fost CALM si INTELEGATOR. Mi-a acordat o ultima sansa. Acea ultima sansa a fost acordata acum 3 ani.Pentru ca eu l-am iubit si il iubesc foarte mult nu am mai gresit in fata lui.De atunci nu ne-am mai certat si suntem si acum impreuna. Asa ca trebuie sa ii spui ca ii acorzi o ultima sansa. Daca te iubeste te va respecta si va avea grija sa nu te mai supere. Daca a dat dovada de infidelitate inseamna ca atunci ea ori nu mai simtea ceva pentru tine ori a vrut sa te testeze!
Poate nu suportă de felul ei să fie părăsită de cineva.
Cu cât îi interzici mai multe cu atât face mai multe prostii.
Mai bine o lași baltă, că fete sunt destule.
E in regula. Accept orice critica si probabil m-am exprimat gresit... I-am interzis orice interactiune cu un baiat dintr-un anumit grup. Evident, nu puteam sa-i interzic sa vorbeasca cu toti Ar fi fost chiar ciudat... Poate nu o merit, poate nu ma merita, dar cu siguranta tin la ea, chiar daca increderea mea fata de ea e egala cu 0 de cele mai multe ori.
Cuvintele ei: "Nu mai tin la tine cum o faceam inainte". Intr-adevar, ne-am certat cam des in aceas perioada
"Copilul" e in regula, prea treaz din pacate. M-am expirat gresit... I-am interzis interactiunea cu persoane dintr-un anumit grup