| iliutZa0kas a întrebat:

Salut, Povestea mea incepe in urma cu 4ani, cand am mers la o noua scoala, si implicit intr-o noua clasa. Acolo am intalnit o fata pe care nu am prea observat-o in primul an, pentru ca era timida si tacuta. In al doilea an m-am indragostit de ea, si implicit i-am spus. Ea a ramas indiferenta, imi zambea la fiecare compliment ce il faceam dat spunea ca nu ma crede ca sunt indragostit de ea.
Acum sunt la aceelasi liceu cu ea, vorbim in mesaje, vine la mine, iesim impreuna, imi povesteste despre viata ei, familie etc, dar as vrea mai mult de atat de la aceasta relatie, cand o intrebam daca sunt sanse sa fim impreuna zicea ca nu, si ca nu e vina mea, dar sa nu ma supar. cu toate astea nu o pot uita, sunt indragostit lulea si nu pot fara sa ii vorbesc. Acuma ceva timp am observat ca am concurenta, adica vorbeste cu inca un baiat din aceelasi liceu, care, cred eu, este si el indragostit de ea, dar in aceelasi timp vorbeste si cu mine, mi-e frica sa incerc sa o sarut sau ceva cand mai vine pe la mine, pentru ca nu stiu care va fi reactia ei, dat fiind ca ma lasa sa o mai iau de dupa cap sa o mangai dar nimic mai mult.As vrea mult niste sfaturi de la persoane in masura sa le ofere, dau funda, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Nicux1 a răspuns:

Nu,in nici un caz nu mai faci greseala sa-i mai spui inca o data ca o placi.Altfel iti calci in picioare usor usor orice speranta de a avea o relatie cu tipa. Exista un motiv pentru care ea nu te place:ai devenit prietena ea.
Cum asa? Pai sa vedem...iti povesteste despre familia ei, barfiti impreuna, pun pariu ca la greu ai fost langa ea asa-i? I-ai oferit tot timpul un umar de plans, erai tipul care o ajuta cel mai mult...chestia asta o fac si prietenele ei! Acum te vede doar ca pe un amic, nu?
Mai exista un motiv.Stii sentimentul acela atunci cand castigi un obiect prea usor? Nu este tentant, nu-l vezi atragator, nu-l vezi ca pe o provocare.Sentimentul asta il are si ea.
Sfatul meu:schimba-ti rapid atitudinea. Daca pana acum o asaltai cu sms-uri, invitatii in oras(chiar daca aveai sau nu chef), iti manifestai direct sentimentele, opreste-te. Poarta-te cu ea ca si cand nu s-ar incadra deloc in gusturile tale! Nu te mai oferi atat de usor.Fii mai conditionat.Tu esti un premiu, ea te merita, astfel ti-ai pus problema? Te merita?
Ce sa faci ca sa scapi de postura de simplu amic? Simplu! te certi cu ea. Poti scapa de postura asta si daca capeti o atitudine rece ca mai sus, dar te poti certa cu ea.Mai bine sa fii un nesuferit decat un amic de-al ei.Plus de-asta ai sanse mult mai mari sa te culci cu ea daca esti un tip nesuferit.
Brusc isi va pune intrebarea:Ce dracu' o fi cu tine de acum nu mai esti fiert dupa ea si nu este importanta decat pentru volumul de oxigen pe care ti-l consuma!
Ai concurenta? Pai daca tipa e misto doar nu crezi ca doar tu traiesti pe fata pamantului.Mai mult, daca nu aveai concurenta ceva ar fi fost in neregula si cu ea si cu tine.In fine, sa nu fii deloc preocupat de tema asta.Fii barbat:calm,indiferent si umor.
Prin asta capeti masculinitate,nu prin ce prostii bat unii campii pe aici(bomboane,ursuleti, coliva).

19 răspunsuri:
| AlaturideIngeri a răspuns:

Buna! Cam complicata situatia ta,dar o poti face foarte simpla prin ai spune din nou ce simti pentru ea. Spune-i cat mai simplu,fara sa aberezi sau sa te pierzi in detalii,tine-o de mana si priveste-o fix in ochii.
Poate ca o sa-ti dea o sansa,nu ai de unde sa stii pana nu incerci. Daca raspunsul va fi tot negativ, intreab-o de ce, ce nu ai sau ce nu-i place la tine, ca sa stii o treaba si sa nu mai incerci.
Mai poate exista posibilitatea ca ea sa-si doreasca ca voi doi sa fiti doar amici, poate ca se intelege atat de bine cu tine incat nu vrea sa te piarda din cauza unei neintelegeri care ar putea sa apara daca ati fi impreuna.
Sentimente cred ca exista si din partea ei, adica nu ai cum sa nu simti ceva pentru baiatul care te asculta si te intelege, iti da sfaturi si te sustine. Poate ma insel, acum vorbesc din punctul meu de vedere si din ce mi se intampla mie.
Dar, incerca sa vorbesti cu ea despre ce simti ca sa stii ce faci pe viitor.Succes!kiss

| gabril19 a răspuns:

In primul rand nu mai pune la inima fiecare fata care iti place.in al doilea rand vorbeste cu ea la modul cel mai serios despre o eventuala relatie de prietenie. daca se eschiveaza, te sfatuiesc sa o scoti de la inima si sa cauti o alta fata care sa-ti placa si care ar putea sa-ti impartaseasca aceleasi sentimente. sper ca m-ai inteles.succes in tot ceea ce faci bun.

| Nicux1 a răspuns (pentru AlaturideIngeri):

Normal,daca asculti numai prostii de-ale 3Sud-Est, normal ca ai ajuns sa gandesti ca ei.In tot ce ai spus este o prostie fara margini!

| AlaturideIngeri a răspuns (pentru Nicux1):

Si care este problema ta ce am spus eu? Nu vad rostul comentariului tau.Asa cum tu ai avut dreptul de a-ti spune opinia, asa am si eu dreptul sa spun ce gandesc referitor la ce a intrebat el.
Daca raspunsul meu il va ajuta sau nu cu ceva, asta va decide el, nu tu.
Asa ca, nu mai comenta ca nu esti in masura!

| youronlyone a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa o lasi in pace...doar se foloseste de tine, daca intr-adevar ii esti prieten sau vrea ceva mai mult de la tine te va cauta singura, indiferenta doare cel mai tare happy.

| iliutZa0kas explică (pentru AlaturideIngeri):

Iti multumesc pentru sfaturi, nu dau funda pana nu incerc cele doua raspunsuri, al tau si a lui Nicux1. Chiar m-ai luminat!

| iliutZa0kas explică (pentru Nicux1):

Multumesc, am sa incerc! Dar o vad in fiecare zi la liceu etc, sa trec pe langa ea indiferent, fara sa ii vorbesc? Chiar crezi ca va merge? Daca nu tot o uit, mai am si alte fete cu care m-as putea culca sau iesi cu ele... O sa vad ce iese

| iliutZa0kas explică:

Am inceput prin ai sterge numarul de telefon, asa nu mai sunt tentat sa ii vorbesc, o las in pace sa vad ce iese happy MULTUMESC TUTUROR DE RASPUNSURI! IMI SUNTETI DE MARE FOLOS!

| Nicux1 a răspuns (pentru iliutZa0kas):

N-am spus sa nu-i vorbesti, am spus sa fii indiferent la adresa ei si sa nu mai faci pasi spre ea decat daca face ea pasi spre tine. Sa fii indiferent nu inseamna botul ala lasat ca dupa o noapte cu prea mult Justin Biber.
Sa fii indiferent inseamna sa poti trece pe langa ea, sa-i zambesti si sa-i dai un senin 'salut!'.
Si foarte important este sa vorbesti si cu alte fete.Astfel te dezvolti foarte mult.Inveti cum sa porti o conversatie si mai ales capeti incredere in tine.
Era sa uit! Mai stii formula aia cu 'Iti place de mine' sau 'Ma placi'? Uita de ele, nu te ajuta cu nimic!

| Oana92 a răspuns (pentru Nicux1):

Daca femeile mor dupa tine pentru ca te certi cu ele si faci pe cocosul frustrat in fata lor e trist...si pentru ele si pentru tinewinking

| Oana92 a răspuns (pentru iliutZa0kas):

Strategia asta merge daca vrei sa o uiti! Daca vrei sa o cuceresti indiferenta si alte asemenea nu te ajuta cu nimic! Si scuze, dar daca in atata timp nu s-a indragostit de tine desi i-ai fost mereu aproape nu o va face nici de acum incolo!

| LA17 a răspuns:

Eu cred ca nu te place ca si iubit.Adica te place ca si prieten, ii place ca va intelegeti si toate cele, dar poate nu e atrasa de tine in felul asta.De fapt,sigur nu e atrasa de tine,si tu singurul lucru pe care poti sa il faci este ori sa continui asa, fara sa ii mai spui nimic, sa fiti in continuare prieteni, ori sa uiti complet de ea si atat. Daca te-a refuzat prima oara, eu cred ca o va face si a doua oara.

| Nicux1 a răspuns (pentru Oana92):

Eu scriu pentru persoanele cu o inteligenta medie incat sa isi dea seama de mesajul meu.
Nu am spus ca, daca te certi cu ele sar imediat la gatul tau.Am spus ca cearta este o solutie pentru a scapa de statutul de bun prieten.Astfel o poate lua de la inceput.

| AlaturideIngeri a răspuns (pentru iliutZa0kas):

Multumesc ca imi apreciezi sfaturile! kiss Cel mai important lucru, e sa faci ce-ti dicteaza inima, dar in acelasi timp sa ai si putina ratiune in ceea ce faci happy

| AlaturideIngeri a răspuns (pentru iliutZa0kas):

Ce varsta ai?, daca nu-s prea indiscreta!

| iliutZa0kas explică (pentru AlaturideIngeri):

16 ani jumate big grin ilie_cs_97 id mess sau Murar Ilie daca mai vrei sa imi dai sfaturi big grin mersi

| iliutZa0kas explică (pentru Nicux1):

Ieri am reusit sa ma "cert" cu ea, trebuia sa ne vedem azi si a zis ca nu mai poate la care eu i-am raspund ca nu are cuvant si nu i-am mai zis nimic, azi a dat-o la intrors si a zis ca daca vreau sa o vad azi, sau daca nu nu stie cand mai poate, ce sa ii zic?

laughingIi poti spune ca atitudinea ei tradeaza lipsa de respect fata de timpul tau.

Sau ca acum ti se pare normal sa iti faca ea cinste, pentru ca esti suparat pe indeciziile ei copilaresti si acum ai devenit zgarcit!