Eu nu am nimic cu ei.
Sunt oamnenii ca noi in puii mei.
Daca s-ar legaliza ar fi foarte bine, pentru ei.
Si sincer, as vrea sa am un prieten gay
Nu e nici o boala totul sta in primele 14 zile in care se secrte estrogenul e astia au mai mult si de aia sunt mai femini simplu plus cromozonul x care e mai puternic ca y la restul hetrosexualilor, sincer mi scarba sa vad 2 barbatii care se saruta adica mai bine vad 2 sobolani decat doi barbati, n-am nimic cu ei dar e aiurea, ce sa spun mi egal dar mi se pare aiurea casatoria pe bune un act nu te tine
Nu cred ca te nasti asa, mi e greu sa cred si nici nu s-a demonstrat stiintific.
Na, acu sa nu fiu ipocrit nu am nimic cu lesbienele... dar barbatii sunt scarbosi.
As prefera sa nu se legalizeze. la urma urmei nu vad de ce ar avea nevoie de un act scris daca sustin ca se iubesc asa mult
Homosexualitatea e ori o boala, ori devii homosexual experimentand. Strict religios, este un mare pacat, dar si din alte puncte de vedere am putea spune ca este impotriva naturii. Cum ne-ar afecta? Simplu, prin promovarea ei, ne-ar afecta si copiii si de asemenea prin purtarile lor nesabuite. In rest, cred ca putem fi toleranti cu toti oamenii si e treaba lor daca sunt, dar nu pot fi recunoscuti. Mai rau e unde nu sunt doar legalizati, ci si se savarsesc cununii religioase pentru ei (ce biserici sunt alea?) sau adopta copii.
Nu stiu ce e, e o boala psihica, nu vreau sa-i vad, sunt aproape in varful listei cu persoanele pe care as vrea sa le extermin...
pe langa "boala" mai sunt si cei din puscarie care au si ei nevoie )) cu astia n-am nimic, atat timp cat pasivii sunt aia care au ucis, violat...
Nu-i nici o boala. Este vorba despre o atractie sexuala, pe care unii oameni o au fata de cei de acelasi sex. Nu am nimic cu cuplurile gay. Unii gay pot fi mai masculini decat multi asa zisi barbati straight.
Daca s-ar legaliza nu as avea nimic impotriva. Sa nu uitam si de bisexuali, care simt atractie sexuala atat pentru barbati cat si femei.
Si in lumea animalelor se intalnesc astfel de cazuri, deci nu-i impotriva naturii.
Dacă ar fi să am o listă neagră cu oameni pe care nu-i suport, cu ei aş începe. De aici poți deduce părerea mea despre gay. Nici nu vreau să mă gândesc la legalizare.
Frate/soro,exista deja preoți gay, si si-au făcut propria Biblie, adica au modificat-o pe a noastră.
Dacă tu te consideri la fel ca ei, îmi pare foarte rău. Nu cred ca tie ti-ar plăcea ca viitorii tăi copii sa fie gay.Nu are de ce sa te afecteze pe tine prezenta unui gay, oricum amândoi a-ti lua-o la ineluș. Menaj a trois, ceva.
Nu, nu cred că te naşti.
Nu am nimic cu ei, nu-mi pasă ce fac în dormitoarele lor, da' nu mi se pare normal să se legalizeze sau să aibă dreptul de a adopta un copil. E ceva anormal, împotriva firii umane.
Wow frate, chiar nu credeam ca sunt asa multi oameni inchisi la minte in Romania, fara suparare.
Deci nu stiu daca te nasti sau aceasta caracteristica ti se dezvolta in timp, dar cert e ca nu te poti impune..nu esti homo ca asa este x sau y,sau ca sa fii smecher, daca esti homo,esti pentru ca asa esti si gata. Deci nu mai pot de nervi cand vad cu ce oameni inchisi la minte trebuie sa impartim aerul. Nu sunt homosexual, dar sunt om si ma pun in locul lor, prin cate trebuie sa treaca; sunt jigniti, marginalizati... daca ei sunt asa, cu ce va deranjeaza oameni buni, de ce nu ii lasati in pace. Mor cand ii aud pe unii,, yeahh, ce scarbos..doi barbati se saruta''.E aceiasi chestie. Vrei sa zici ca daca stai pe banca si langa tine sunt un tip si o tipa care se ling de mama focului(scuzati limbajul), nu te deranjeaza? Chiar as vrea sa se legalizeze casatoria, pentru ca e dreptul lor ca oameni sa fie fericiti, iar daca as vedea 2 homo pe strada, i-asi aprecia pentru curajul lor.
1.Sunt fata
2. Daca copilul meu va avea o alta orientare sexuală eu il voi sustine si il voi iubi indiferent.
Eu mi.am spus parerea despre ei, sunt de acord, dar sa nu adopte copii cu asta nu-s de acord!
Îmi displac dar sunt o grămada de lucruri care îmi displac si cu care am învățat sa trăiesc. De exemplu prostii mi se par de 10 mai nocivi decât dosniacii dar văd ca dreptul lor la existența nu este contestat de către nimeni. Dacă ar fi fost, întrebarea asta ar fi avut doar vreo trei răspunsuri, de exemplu. Dosniacii au dreptul sa existe ca oricare dintre noi si sa-si trăiască viața cum doresc iar asta e singurul lucru important. Dacă s-ar legaliza căsătoriile între ghei mi-ar fi indiferent, bă chiar mi s-ar părea normal ca lucrurile sa stea așa, cine suntem noi sa decidem pentru ei?
Buna! Eu cred ca te nasti cu oa asemenea atractie pentru acelasi sex. Eu considerc ca cei care sunt gay sau lesbi, nu trebuie criticati. Pana la urma, e viata lor, si-o traiesc, cum vor. Chiar daca nu este tocmai un lucru ok, din punct de vedere religios, e viata lor, treaba lor, fiecare are dreptul sa faca ce vrea. Mie una mi se par chiar draguti, nu sunt ceva de speriat, si la ei este dragoste cum este si intre un baiat si o fata. E la fel ca la noi, numai ca ei sunt de acelasi sex. Nu inteleg de ce toata lumea ii critica. Bafta!
Frate, dacă s-ar legaliza căsătoria asta intre homosexuali, as pleca în Rusia, macar acolo mai există marginalizarea pe ca o merita.Nu-mi pasă dacă îs doi băieți care se sărută sau doua fete, is the same ***!
Ma enervează că acum 2 ani, nu puteau nici măcar să iasă din casă și acum cer drepturi.
Poți să crezi ce vrei despre mine, ca sunt încuiat, ce vrei, dar măcar știu pentru ce lupt.
Știu că ești fată, tocmai de-aia am spus ca nu te-ar deranja prezenta unui homosexual. La amândoi v-ar plăcea bărbații, a-ti merge la cumpărături împreună, ti-ar împleti parul, v-a-ti spune secretele ca de la o fată la alta, poate v-a-ti certa pentru același băiat, care îi mai "frumoasa ", ști tu, chestii dinastia "normale".
Doarunaltutilizator întreabă:
Mutubal întreabă: