Nu i s-a micşorat mă.
Na, ca să se liniştească, zi-i să folosească o aţă şi apoi să măsoare lungimea aţei!
Dacă măsoară cu rigla, cred şi eu că pierde din cauza curburii.
Ah... şi încă o chestie. Când eram adolescent aveam un amic care era curios să-mi povestească mie despre obiectul lui şi a fost foarte surprins când i-am zis că-i dau cărţi să citească numai să mă lase-n pace că eu nu discut despre penisul altuia şi nici despre penisul meu cu nimeni.
Acum înţeleg că e subiect fierbinte între prieteni să discuţi când te doare-n testicule
Interesant.
Nu s-a micsorat, il masoara el gresit din cauza curburii. Penisul curbat este absolut normal, deci nu e cazul sa se ingrijoreze. Si nici sa si-l masoare atat.
E absolut normala dimensiunea. Durerea de testicul se datoreaza probabil unui exces de masturbare.
Puilor,ce dotati sunteti! povesti plictisitoare...toti aveti cate 15 cm la 15 ani
cum sa se micsoreze ma la taiat sau ce... i-a dat palme si la impins spre dreapta
Asa i-am zis si eu Brigaela dar el se ingrijoreaza ca i sa micsorat app ieri mi-a zis si ca atunci cand se masturbeaza il doare un co*! Ce ciudat! Dar e normal ca la 15 ani sa fie 13 cm?