anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pun aceasta întrebare din partea unui prieten care nu are cont de TPU. Sper sa îl puteți ajuta

"Salut, acum cateva zile (sambata)am facut dragoste cu prietena mea. Chestia e ca nu mi-am dat drumul,dar o durea putin stomacul ieri, iar azi dimineata s-a trezit cu greturi, nu poate manca nimic si ii vine sa verse.Va rog fara caterinca ca sunt putin cam stresat. Dupa cat timp ar trebui sa-i iau un test de sarcina? Dupa cat timp iti apar simptomele unei sarcini?"

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

1.) Simptome de sarcina reale/adevarate niciodata NU pot sa existe, sau sa apara mai devreme de implinirea varstei de 5-6 SAPTAMANI a sarcinii instalate in uter.
Primul SEMN DE SARCINA il reprezinta lipsa MENSTRUATIEI.
2.) In cazul in care ovulul este fecundat si acesta s-a instalat in UTER, absolut NICIODATA procesul de procreare nu este insotit si/sau urmat de stari de : rau, greata, voma, dureri abdominale, etc.
3.) Pentru a se obtine un rezultat care sa fie CORECT in proportie de peste 94-95%, testul de sarcina se face dupa ce au trecut cel putin/minim 20 de zile de la data in care a avut loc actul sexual, asa cum este prezentat in raspunsul transmis intrebarii :
https://www.tpu.ro/......testul-ok/
Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ai ejaculat in ea nu poate sa fie gravida. Simptomele de care vorbesti sunt din alte cauze. Sa consulte medicul de familie.

| Teo29 a răspuns:

Sanse de sarcina vor exista mereu, daca actul sexual este neprotejat
Sfat : Sa foloseasca prezervativul pe viitor, corect, și de fiecare data!

| Cupidonul69 a răspuns:

#folosesteperzervativul

| LaurentiuRomania a răspuns:

Te rog sa mi spui dacă are ciclul regulat de 28 de zile și a cata zi dupa ce s-a încheiat ciclul ati avut acest act sexual despre care vorbești aici

| Shadow136o a răspuns (pentru LaurentiuRomania):

Vineri i-a venit și sâmbătă s-a întâmplat actul sexual

| LaurentiuRomania a răspuns (pentru Shadow136o):

Imi pare foarte rau c-am intarziat atat cu raspunsul, are un ciclu regulat de 28 de zile? Daca da, puteti sta linistiti. Daca nu, meh. mergeti cu Dumnezeu inaintelaughing ca nu stiu ce sa zic, e loterie