anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pun aceasta întrebare din partea unui prieten care nu are cont de TPU. Sper sa îl puteți ajuta

"Salut, acum cateva zile (sambata)am facut dragoste cu prietena mea. Chestia e ca nu mi-am dat drumul,dar o durea putin stomacul ieri, iar azi dimineata s-a trezit cu greturi, nu poate manca nimic si ii vine sa verse.Va rog fara caterinca ca sunt putin cam stresat. Dupa cat timp ar trebui sa-i iau un test de sarcina? Dupa cat timp iti apar simptomele unei sarcini?"

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

1.) Simptome de sarcina reale/adevarate niciodata NU pot sa existe, sau sa apara mai devreme de implinirea varstei de 5-6 SAPTAMANI a sarcinii instalate in uter.
Primul SEMN DE SARCINA il reprezinta lipsa MENSTRUATIEI.
2.) In cazul in care ovulul este fecundat si acesta s-a instalat in UTER, absolut NICIODATA procesul de procreare nu este insotit si/sau urmat de stari de : rau, greata, voma, dureri abdominale, etc.
3.) Pentru a se obtine un rezultat care sa fie CORECT in proportie de peste 94-95%, testul de sarcina se face dupa ce au trecut cel putin/minim 20 de zile de la data in care a avut loc actul sexual, asa cum este prezentat in raspunsul transmis intrebarii :
https://www.tpu.ro/......testul-ok/
Multa sanatate!

| Cupidonul69 a răspuns:

#folosesteperzervativul

| Violleta2022 a răspuns:

Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
Orice test facut inainte de 21 de zile, va arata eronat, fiind facut inutil.
Ceea ce simte iubita prietenului tau este probabil de la o indigestie, fiindca este imposibil sa ai simptome de sarcina, la cateva zile dupa sex.
Simptomele de sarcina apar cel mai devreme DUPA 3-4 saptamani de la fecundare.

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ai ejaculat in ea nu poate sa fie gravida. Simptomele de care vorbesti sunt din alte cauze. Sa consulte medicul de familie.

| LaurentiuRomania a răspuns:

Te rog sa mi spui dacă are ciclul regulat de 28 de zile și a cata zi dupa ce s-a încheiat ciclul ati avut acest act sexual despre care vorbești aici

| Shadow136o a răspuns (pentru LaurentiuRomania):

Vineri i-a venit și sâmbătă s-a întâmplat actul sexual

| Teo29 a răspuns:

Sanse de sarcina vor exista mereu, daca actul sexual este neprotejat
Sfat : Sa foloseasca prezervativul pe viitor, corect, și de fiecare data!

| LaurentiuRomania a răspuns (pentru Shadow136o):

Imi pare foarte rau c-am intarziat atat cu raspunsul, are un ciclu regulat de 28 de zile? Daca da, puteti sta linistiti. Daca nu, meh. mergeti cu Dumnezeu inaintelaughing ca nu stiu ce sa zic, e loterie