| Kind1224 a întrebat:

Salut, recent am avut o relatie (la distanta) de 1 an si 3 luni. A fost una super intensa, ne vedeam rar dar era o explozie de sentimente cand o faceam, aveam parte de momente frumoase cu tona. Totul s-a terminat intr-o simpla seara in care m-am trezit cu block peste tot si cu un mesaj lung de despartire… Tin sa mentionez ca era o persoana super deosebita, nu ar fi inselat, bag mana in foc pana la gat pentru asta. Totusi vreau sa stiu cat i-ar lua unei fete sa se dezataseze asa de repede de un baiat super afectiv, langa care a avut o gramada de momente frumoase mai ales numai la ea in casa/ oras? Incerc zilnic sa ma gandesc cum o persoana poate sterge asa usor totul cu un burete (nu am facut nimic sa duca la despartire, ultima data cand am avut o cearta s-a terminat bine, ne-am cerut amandoi scuze si am promis sa facem sa fie mai bine), eu nu as putea sa las pe cineva asa si chiar sunt curios ce parere are si alt cineva despre asta, asa ca astept raspuns.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este simplu sa-ti gasesti pe cineva de care te indragostesti, daca il vezi zilnic si-l intalnesti, de aceea nu rezista nici o iubire la distanta.
O persoana poate fii deosebita doar pentru tine, dar in realitate este o persoana simpla, banala, normala, care se poate indragostii azi de altcineva, fiindca ii este alaturi tot timpul.
Cand esti indragostit nu-ti mai pasa de altii sau de alte relatii vechi, tot ce vrei este sa fii cu persoana iubita si sa ignori pe toti ceilalti.
Din pacate, afectiunea ta nu a fost de aceeasi intensitate cu a fetei si asta nu avem cum sa o infleuntam sau schimba, fiindca inimii nu-i putem ordona sa iubeasca la comanda, sau cu o anumita intensitate.

| Kind1224 explică (pentru Violleta2022):

Da clar, la tot ce ma gandesc acum si ma gandeam inainte era ca ceva era la mijloc pentru ca nu o vedeam sa faca asa ceva, totusi daca asta a fost alegerea ei aia e macar nu am mai pierdut timp stand dupa cineva care in orice moment ma putea lasa balta, vad si partea buna. Multumesc!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cand s-a terminat?
Fetele mai arunca despartiri din astea cand le intarzie ciclul sau nu au pe cine injura, apoi regreta si isi cer scuze.
Ai rabdare laughing
Si las-o mai moale cu sentimentele deosebite, ca ai sa razi de ceea ce spui acum, peste cativa ani.

| SharpEagle a răspuns:

Ai fost descoperit de celalalt si s-a lasat cu scandal la ea? O fi si asta o varianta?

| Hammurabi a răspuns:

"Relație la distanță" e un joc copilăresc îndiferent cât de serios ar părea.
Ai învățat o lecție. De aici înainte, ferește-te de așa ceva. Genul ăsta de relații n-au nici un viitor.

| ywar a răspuns:

Relatie a fost in capul tau..la distanta, auzi!
Si-a gasit pe cineva in orasul ei, cineva cu care sa iasa, sa faca sex, sa consume timp. Asta este.

| shookdazed a răspuns:

Asa sunt persoanele din ziua de azi, acum e totul frumos si deodata dispar fara nici o explicație, pe viitor sa nu iti mai pui baze pe absolut nimeni ba chiar mai mult sa fii mereu pregatit fiindca se poate intampla orice, nu mai fi trist cauta sa faci altceva si uita tot.