Cum sa nu se panicheze? Foarte Bine face! E adevarat ca o fata nu poate sa-i faca nimic dar e mai dragut asa.Si sfatul meu pentru Katastrophe e ca sa lasi putin din acea emotie sa se vada.V-a fi "surprinsa" asi putea supne. Oricum daca nu e o fata cu nasul pe sus o v-a surprinde acest lucru intr-un mod placut.Crede-ma sunt fata! Stiu ce ne place.
Scuza ma ca te voi jigni dar nu am incotro! Cum adica te panichezi si ai emotii scuza ma ca ti zic dar degeaba iti este frica ce crede ea despre tine dar esti un fraier! un fraier...cum adica sa te panichezi cind esti in prezenta unei fete? de ce sa ai emotii?
sa ai emotii cind esti fata in fata cu un urs in padure Nu langa o fata ce poate sa ti faca biata fata sa te muste?)))
Păi să stai relaxat sa vorbeşti nişte chestii despre şcoală, ce a făcut şi altele...sa nu stai încordat iţi imaginezi ca stai cu cea mai bună amică sau vezi tu ce subiecte aduci in discutie, că emoţii de ce să ai ca nu cânţi la un mega concert cu 100000 de persoane pentru prima dată. Mult succes si să imi spui cum te-ai descurcat. Fundă?
NU-l baga in seama pe VadTot.SI mie mi se intampa asta uneori, cand sunt in preajma unui baiat de care sunt indragostita.Comporta-te normal! NU incerca sa o impresionezi cu nu stiu ce gesturi(sa-i spui cat de mult inseamna pentru tine, sa incerci sa o saruti etc)Fii tu insati! Bafta!
Lsă-l pe vladtot. El nu ştie săracul. E normal să ai sentimentul ăsta. Eşti îndragostit de ea. Nu prea ai cum să le controlezi. Dar nu încerca să pari altcineva pentru că atunci vei fi penibil. Fii tu însuţi Vorbeşte cu ea ca şi cum ai vorbi cu o altă fată de care nu-ţi place aşa tare. Fii natural
Daca i-as spune pe mess chestia cu emotiile, oare cum ar reactiona?