Nici pe departe. Dacă as fi eu in postura lui as lasă-o urgent. Dacă eu câștig mai mult înseamnă ca trebuie sa fac eu totul? Într-o relatie sunt 2 si la bine si la rău, adica si când e vorba de plătit facturi si când sunt in pat.
Chestiile de bani se discuta intre cei doi ca degeaba ne dam noi cu parerea... insa cand locuiesti impreuna deja banii sunt la comun, e greu sa mai faci diferentieri. Sunt multe relatii care functioneaza pe principiul el plateste ca e barbat si castiga mai mult oricum
Tu îti iei din banii tăi 1.000 de lei in fiecare lună, iar ea își ia din banii ei 1.000 de lei. Restul, îi puneti la comun.
Dacă nu vă ajung, scădeti din aia 1.000.
Hm,da,dar aparent din ce am citit reiese ca toti banii ei sunt dati pe cosmetice,iar la orice altceva are pretentia sa fie platit de el.Dar daca chiar este asa,mie imi suna a probleme.
Salariu mic, mare, nu conteaza, ideea ar fi sa incerce sa se implice oricum poate in cheltuielile la comun.
Sunt prea putine detalii pentru un raspuns adecvat. Fata are banii ei, deci poate sa isi cumpere ceva ce isi place.Atata timp ca nu cheltuie toti banii pe tampenii si nu ramane indiferenta la celelalte cheltuieli dar totusi baiatul insista sa se ocupe el de majoritatea cheltuielilor, nu ar fi o problema.
Auzi, dar dacă ea nu s-ar aranja, parfuma, machia etc. zilnic, tu ai plăcea-o la fel de mult? Crezi că numai pentru ea se aranjează, sau pentru că vrea să fie atrăgătoare pentru tine?
Oricum, dacă ești nemulțumit de starea actuală a lucrurilor, cu ea trebuie să discuți nu cu noi.
anonim_4396 întreabă: