| Ionică a întrebat:

Sa zicem ca jumatatea te-a inselat. Ce faci in situatia asta? Multumesc!

18 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca as muri de durere, dar l-as trimite la dracu si mi-as vedea de drum!

| Bacemi a răspuns:

In primul rand as vrea sa purtam o discutie. Am analiza relatia din toate punctele de vedere si daca nu ar mai fi niciun punct comun am pune capat. Daca e o relatie de durata se mai poate ierta dar numai in cazuri speciale.

| baru a răspuns:

Continui sa merg mai departe sa tin capul sus si sa nu-mi pierd demnitatea si nici orgoliul Pa

| madalicious a răspuns:

I-as da papucii,+ un pumn in gura.

| unione a răspuns:

La revedere! Sa fii iubita! (I-as spune)

| Ana a răspuns:

As termina-o definitiv cu el.

| marla a răspuns:

Ias da una peste fata, dar nu mi se ridica mana big grin

as cere explicatii, multe explicatii.=) si deja analizand motivul voi actiona mai departe. Dar cred ca daca as fi baiat nu as mai cere explicatii, voi actiona deodata

| Kidd ♡ a răspuns:

Merg mai departe! Daca m-a inselat inseamna ca nu m-a iubit si din moment ce nu m-a iubit nu are rost sa mai continui relatia.Asi rupe orice legatura cu el, chiar daca dupa o vreme vine si isi cere scuze.Nu mai au rost scuzele, faptul este implinit si nu mai putem da timpul inapoi.

| buldog a răspuns:

E pentru prima oara, o iert si ii mai dau o sansa! E a doua oara, o parasesc fara prea multe explicatii!

| Unique a răspuns:

Sa zicem numai da?
ok
in situatia asta
i-as spanzura pe amandoi
laughing
nu stiu daca e comic sau nu
apoi le-as lega organele la amandoi cu sarma
da n-are cum sa ma insele, ma iubeste prea mult, in fine nu e tarziu sa calci pe broasca

| Unique a răspuns:

Am trecut si peste asta
am iertat
si m-a rasplatit Dumnezeu

| NDY a răspuns:

Ii dau papucii desigur! e foarte dureros cand esti inselat(a)

| dulciana a răspuns:

Eu de exemplu nu as erta, dar lasi inteba daca aici e si vina mea, caci daca da, atunci trebuie de corectat si inseamna ca in aceasta inselare am s eu o parte de vina.asa ca mai gindeste-te

| Fragile a răspuns:

Port o discutie sincera cu acea persoana si dupa aceea voi hotari daca ma despart de el sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| victorrdg a răspuns:

Nu stiu cum as reactzionabig grinnu am fost inselat pan acum(adica s aflu ca cine stie...laughing) cred ca as bate-obig grin

| lawn a răspuns:

As vorbi cu ea/el si as clarifica situatia calmi si fara certuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca stai sa te gandesti logic.Ai fi de acord cu asa ceva? Eu una nu! Se spune "cine insala odata v-a insela si a doua oara". asa ca nu se merita sa mai incerci o eventuala impacare.
Gandeste-te mai binehappy