| jj7700 a întrebat:

Salut, saptamana trecuta am fost cu niste prieteni la mare in Bulgaria (alti 3 baieti si 5 fete - toti singuri in afara de un cuplu intre noi). In ultima dupa masa la plaja ne-am hotarat sa facem nud ca o provocare colectiva, ideea uneia dintre prietene mai "usuratice" asa sa zicem, Raluca. 4 din grup au zis din start nu (cuplul si inca 2 tipe), asa ca am ramas eu cu 2 tovarasi, plus 3 fete sa mergem la nudisti, printre ele Raluca.

Zis si facut, ajungem la plaja, ne dezbracam si na, frumos peisaj, dar ma trezesc ca se uita toti la mine si se lasa linistea, dar incerc sa glumesc ca ce nu au mai vazut, la care Raluca intreaba aparent foarte curioasa, "vai, dar ce ai acolo?". Ma blochez, ma uit in jur si imi dau seama dupa cateva secunde ca intr-adevar, fiind singurul baiat circumcis din grup (si probabil de pe plaja), am iesit probabil in evidenta. Rad usor si le zic ca sunt circumcis, iar apoi urmeaza o conversatie de 3 minute despre penisul meu si de ce si cum si nu, nu sunt evreu si nu a durut si functioneaza perfect etc., dupa care ne-am distrat restul zilei si ne-am vazut de ale noastre. M-am simtit totusi ciudat, plus ca am mai prins ceva priviri de la altii si altele la plaja. Nu m-am uitat in mod explicit, dar tovarasii sigur nu erau circumcisi si nici restul de la plaja nu pareau. Am evitat subiectul dupa si nimeni nu l-a mai abordat dupa ce Raluca si-a facut damblaua.

Acum Raluca e un caracter aparte si clar nu genul meu, dar de una din celelalte doua fete imi place si acum ma simt destul de stanjenit sa o abordez mai mult decat amical, dupa scena de la mare. Credeti ca a contat asta la ceva si va fi stanjenita sa incerce ceva cu mine dupa ce Raluca s-a distrat in public pe seama penisului meu? Ar trebui sa uit si sa ignor complet ce s-a intamplat?

Si pe de alta parte, la faza cu circumcizia, chiar asa de rara e la noi si la bulgari? Mentionez ca am locuit mult in UK unde e ceva relativ normal. Aici m-am simtit exponat anatomic si a fost foarte aiurea.

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Și eu sunt circumcis. Și nu sunt evreu, sunt jumate grec. Nu înțeleg de ce te simți stânjenit.
Mai puțin igienic și caraghios arată un penis necircumcis. Iar în afară de România, o tipă ar putea râde de un penis necircumcis nu de unul circumcis.
Probabil ești destul de tânăr, dar o să-ți dai seama pe parcurs că e un avantaj nu un dezavantaj din toate punctele de vedere.

12 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Da, aici e o raritate.
Și tot da, poți trece cu buretele peste cele petrecute acolo. Nu interesează pe nimeni ce puță ai tu - cu sau fără căciuliță.winking

| corbulalbrosu a răspuns:

Practicarea circumciziei are doua motivari. Prima este de factura religioasa si culturala – evreii si musulmanii (adica popoarele semite) care o practica imediat dupa nastere in virtutea unui legamant biblic cu Dumnezeu, – iar americanii o practica pe motive care tin de cultura lor sexuala – un penis circumcis fiind in opinia lor mai sanatos, mai curat si mai estetic. Oare thinking

,, Postez asta aici pentru ca sunt la capatul rabdarii, pentru ca mie nu mi-a spus nimeni ceea ce va voi spune eu acum, adevaruri esentiale, chestiuni pe care trebuie sa le stiti daca vreti sau sunteti nevoiti vreodata sa faceti aceasta operatie. Nici un site de profil – fie pro sau contra -, nici un medic, nici un subiect nu mi-a spus lucrurile pe care le veti citi in continuare. Le scriu in speranta ca cei care vor lectura acest post vor lua aminte si vor fi cu bagare de seama…""
CONCLUZIA
,, Daca stiam inainte s-o fac, ceea ce stiu acum, va spun sincer, cu toata motivatia medicala, cu toti piticii de pe creier care m-au dus in sala de operatie, eu unul NU AS FI FACUT-O NICIODATA! Am postat aceste chestiuni intime si personale aici pentru ca in incercarea mea de documentare n-am gasit decat detalii de tehnica medicala, debate-uri si balarii. Nimic lamuritor sau care sa-mi fie de folos. Doar opinii partizane. Sper ca prin postul asta, cei aflati in situatia in care m-am aflat eu sa fie bine informati si pregatiti de ceea ce-i asteapta. Din motive lesne de inteles nu voi posta aici nici un material fotografic.
de S.S.Catalin ""
sunt fragmente extrase din confesiunea unui tanar al carui penis a fost supus operatiei chirurgicale de indepartare a preputiului prin circumcizie. Aviz amatorilor, invitati sa lectureze, articolul :
https://botusanalexandru.wordpress.com/......-le-stiti/

| MariaEcaterina99Y a răspuns:

Bai, sincer vorbind, dacă-ți place de acea fata, încearcă-ți norocul. Pana la urma ce poți pierde? Amiciția ei? Adică, mna, nu sunteți din câte am inteles prieteni extrem de buni. Mai mult ca sigur abia v-ați cunoscut. Asa ca da bice! ‘)) Și in legătura cu penisul tau, nu ai de ce sa fii stânjenit. E doar un penis pana la urma. ‘)) Circumcis sau nu, tot aceleași funcții are.

| LoneWalker a răspuns:

Lasa frate ca la fete le place oricum. Conteaza sa ai ')))

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu constat că a fost uimită dar în acelaș timp interesată de penisul tău. Acum vă cunoașteți mai bine anatomic, de aceea au dorit toți cei din grupul nudiștilor să participe la eveniment.
A rămas impresionată. O părere. Fiindcă a rămas impresionată, cu toate că a văzut și penisurile celorlalți, în memorie i-a rămas penisul tău. Astfel, ai o șansă mai mare să o cucerești.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns:

Dacă îți place acea fată vorbește cu ea.

| jj7700 explică (pentru Hammurabi):

Da, ai dreptate, din considerente principale de igiena si aspect am si facut-o, pentru ca este ceva apreciat in UK. Sunt foarte multumit din toate punctele de vedere, dar in Romania am avut parte de ceva rezerve de la lume. Probabil e ce e ceva atat de rar si lumea nu stie ce vorbeste - doar ca e greu sa te pui cu prejudecatile lor, mai ales cand tu esti ala mai "ciudat". Ai dreptate, probabil ma stresez prea mult. Merci de raspuns! happy

| jj7700 explică (pentru corbulalbrosu):

Scuza-ma, dar raspunsul e pe langa subiect, copy paste dintr-un blog. Nu ma intereseaza implicatiile fizice ale circumciziei sau ce experiente au altii cu asta din punct de vedere fiziologic, sexual etc. Am cerut o opinie legata de perceptia culturala a circumciziei in Romania si incerc sa inteleg daca chiar e asa mare tabu, sau doar am avut ghinionul sa ma nimeresc in centrul atentiei.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru jj7700):

Oricat am cautat in arhiva revistei Viata Medicala, NU am gasit nicio referire statistica privind numarul barbatilor care au fost supusi la operatia de circumcizie. Se pare ca cel mai probabil nu exista o astfel de statistica cel putin pentru tara noastra, fiindca incidenta numerica este foarte mica, probabil cam la fel ca si in majoritatea tarilor din Europa centrala si cea occidentala in care tot la fel, circumcizia este practica intr-o foarte mica proportie. Am gasit doar o simpla referire la momentul din care a inceput sa fie practicat aceast procedeu al circumcizarii in tarile care nu sunt de religie musulmana sau iudaica.
Cand si de ce a fost introdusa circumcizia neonatala in tarile vorbitoare de limba engleza?
,, Medicii din tarile vorbitoare de limba engleza au inceput sa efectueze circumcizii de la mijlocul sec. 19 pentru a preveni mastrubarea, fiindca unii medici sustineau ca provoaca multe boli, inclusiv epilepsie, tuberculoza si nebunie. Desigur, aceste argumente nu sunt acceptate astazi.""
http://www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html

| CMV195 a răspuns (pentru Hammurabi):

Un penis asa cum natura, evolutia si adaptarea umana l-a format, cu preput, arata caraghios? NEIGIENIC? Are semne vizibile de murdarie atunci cand il privesti sau cum?
E total invers, un penis mutilat, cu glandul incretit si uscat, cu cicatrici si care prezinta doua culori arata caraghios si neigienic... sa fim seriosi!
Avantaje la circumcizie exista doar atunci cand ai fimoza sau parafimoza SAU cand ti-e lene sa decalotezi si sa te igienizezi corespunzator si regulat SAU atunci cand iti place sa faci sex neprotejat cu necunoscuti.
Preputul si frenul au roluri bine definite de natura, dar probabil ca nici nu le cunosti, avand in vedere ca multi barbati circumcisi sunt complexati in secret de acest lucru si incearca sa ne faca pe noi ceilalti, nemutilati, sa ne simtim inferiori.