| GYM01 a întrebat:

spuneti-mi va rog,cum pot convinge o fata sa ma placa, sau cel putin cum sa incep o relatie cit de cit cu ea, macar de prietenie. ea este cu 1 an si si ceva mai mare decit mine. este o fire ce nu e foarte serioasa cind e vorbad e o relatie cu un baiat,ce-i drept nimeni nici nu sa straduit sa o cucereasca, este o fata ce ii place foarte mult sa petreaca, adica disco, petreceri.Mie imi este rusine chiar sa o invit in prieteni pe FB big grin. Ea are 17 ani, eu 15. Ce credeti ca ar trebui sa fac in primul rind?

Răspuns Câştigător
| Mihai7best a răspuns:

Dragostea nu tine de varsta ci de maturitatea de care dovada si de puterea de intelegerea a partenerei tale. Daca nu ii va reusi, nu e nimic, fiecare invatam din greseli.

5 răspunsuri:
| DanyelFSN1 a răspuns:

1.Copile de la 15 ani pana la 17 e un wtf? 2. Daca e cuplata ce naiba sa-i mai faci? Stii ca un om nu se poate schimba, in cazu tau din timid in cel mai "Tare"baiat din scoala.Vezi si tu ce facihappy

| Mihai7best a răspuns:

Daca ii areti fetei respective ca esti matur si ca alaturi de tine se poate simti bine o vei cuceri. Incepe o conversatie pe facebook, daca in realitate te-ai panica, cu un anumit pretext.

| neutrino a răspuns:

Este bine sa ne stim fiecare lungul nasului. Daca ai puta nu inseamna ca si poti merge la femei. E timpul sa-ti mai cumperi o batista.

| GYM01 explică (pentru DanyelFSN1):

Nu e cuplata...dar nici nu se supara daca uneori se dau unii baieti la ea, pentru citeva clipe.

| stormer a răspuns:

O fata nu o castigi asa,cu una cu doua, decat daca e o,,usuratica". Sincer,dupa cum ai descris-o,pentru ea conteaza varsta. Depinde daca esti,, genul ei".Eu, fiind fata, nu m-as cupla cu cineva mai mic ca mine, decat daca e dragoste adevarata intre noi...