In urma sexului practicat/intretinut cu un penis normal sau unul circumcis, senzatiile si satisfactiile induse in timpul actului sexual cat si orgasmul resimtit de femeie la sfarsitul actiunii sunt exact aceleasi, identice. In cazul in care femeia NU i-a vazut penisul partenerului de sex, in timpul actului sexual ea nu isi poate da seama daca penisul care ii penetreaza vaginul este circumcis sau nu. Din acest punct de vedere nici nu are rost sa-ti faci probleme sau sa ajungi sa ai motive de ingrijorare. Sanatate!
Ai dreptate, trebuie sa-ti scoti prostia asta din cap. Nu are nicio relevanta, circumscris sau nu, e tot una.
Mai apoi, cat de panaramix sa fii sa te desparti din cauza asta?
Citeam pe net ca unele chiar prefera cei circumcizia pentru ca dau un aspect mai frumos penisului + ca iti îmbunătățește timpul pana la orgasm, deci nu iti mai drumul asa repede.
O femeie nu te lasa pentru forma penisului tau, ci doar atunci când nu sti ce sa faci cu el si nu o satisfaci.
Nu are multa treaba circumcizia cu necircumcizia. Tine de factorii de risc care ii vin in minte de a insela.
Multumesc tuturor, daca as putea da funda v-as da tuturor, imi pare rau, dar pentru ca nu vreau sa se supere nimeni nu am cum sa mai ofer funda, multumesc!
Totusi am zis ca voi da funda, toate raspunsurile au fost bune, corbul albrosu a explicat mai bine, dar var rog sa nu va suparati, da, stiu m-am sucit...