Cam cat dureaza preludiul? Cu cat mai lung, cu atat mai bine. Si nu o vedea ca pe ceva stresant ca atunci nu ti se mai scoala nici daca faci matanii. Fii relaxat, distreaza-te. Atingeti-va cat mai mult si daca nu iti place ceva, lasa jena deoparte si spune-i. E vorba de placere aici. E bine sa fii cat mai deschis cu ea. Las-o sa te atinga sau daca nu o face arata-i tu cum iti place. Aa.te-ai masturbat pana acum? Sa nu fie ceva totusi legat de sanatate.
Nu e, adica totul merge bine intelegi, am dat oral si totul e ok, dar am incercat si normal cu o fata si nici nu o bagam bine si deja ma terminam, acum la asta e problema cu scularea, ma gandesc numai acolo intelegi si cred ca asta e problema. imi e sa nu ma fac de ras pur si simplu, ce zici daca as lua tianli? Am vazut ca e bun
Pai totul e ok adica nu sunt bolnav intelegi, am dat sex oral, si am incercat normal dar de abia o bagam ca ma terminam rapid, acum e problema asta. ma gandesc numai acolo sa nu ma fac de ras si e foarte nasol, adica ea a incercat sa ma atinga si chestii dar imi e jena, ce zici recomanzi tianli? Am auzit ca e bun, te tine 4 5 ore, dar sper sa ma faca tun si macar o jumate de ora pe mine
Basina19 întreabă: