| sWEecK a întrebat:

Salut, sunt aproape de primul meu contact sexual si problema e ca nu mi se mai scoala de la emotii laughing) fata e virgina si vrea sa o facem, ce m-ar ajuta? Un tianli sau ce sa fac. sunt disperat pur si simplu

5 răspunsuri:
| Kiriio a răspuns:

Cam cat dureaza preludiul? Cu cat mai lung, cu atat mai bine. Si nu o vedea ca pe ceva stresant ca atunci nu ti se mai scoala nici daca faci matanii. Fii relaxat, distreaza-te. Atingeti-va cat mai mult si daca nu iti place ceva, lasa jena deoparte si spune-i. E vorba de placere aici. E bine sa fii cat mai deschis cu ea. Las-o sa te atinga sau daca nu o face arata-i tu cum iti place. Aa.te-ai masturbat pana acum? Sa nu fie ceva totusi legat de sanatate.

| sWEecK explică (pentru Kiriio):

Nu e, adica totul merge bine intelegi, am dat oral si totul e ok, dar am incercat si normal cu o fata si nici nu o bagam bine si deja ma terminam, acum la asta e problema cu scularea, ma gandesc numai acolo intelegi si cred ca asta e problema. imi e sa nu ma fac de ras pur si simplu, ce zici daca as lua tianli? Am vazut ca e bun

| sWEecK explică (pentru Kiriio):

Pai totul e ok adica nu sunt bolnav intelegi, am dat sex oral, si am incercat normal dar de abia o bagam ca ma terminam rapid, acum e problema asta. ma gandesc numai acolo sa nu ma fac de ras si e foarte nasol, adica ea a incercat sa ma atinga si chestii dar imi e jena, ce zici recomanzi tianli? Am auzit ca e bun, te tine 4 5 ore, dar sper sa ma faca tun si macar o jumate de ora pe mine laughing

| Kiriio a răspuns (pentru sWEecK):

Nu e cazul. Alea se dau pentru potenta si daca chiar nu ai ce sa-i faci. Daca iti face un oral inainte? Asta e si pentru ca esti super excitat. Mie asa imi pare. Tu ai probleme cu controlul gen te simti atat de bine ca nu mai poti sa tii. Incearca sa lucrezi la asta. Incearca sa tii cat mai mult

| OMFGConrad a răspuns:

Te surescitezi. Las-o mai moale cu gânditul acolo. Just do it.