A fost cringe si cand ai zis ca o lasa pana la 20 afara, si din cauza asta nu puteti lua cina. Avem relatii dar ne culca mama.
Foarte interesant asta cu alesul, de la 1 la 10, pe bune. Banuiesc c-a ales 10, nu?
Sa te invat ceva: "cea mai romantica seara" tine mai mult de persoane decat de imprejurari, iar cateodata cele mai romantice locuri sunt cele mai putin romantice, dar "transformate", asa cum am spus, de oameni. E posibil ca, uneori, pubela sa fie mai romantica decat restaurantul, daca o stii pune in valoare. Nu, nu iti sugerez s-o duci la containere, vorbesc metaforic. Caci tu nu ai bani. Deci concentreaza-te mai putin pe obiecte si mai mult pe oameni, adica pe voi. Intelegi ce zic?
Acum na, nu stiu in ce masura functioneaza asta la copii, dar la adulti e cum zic eu. Poate merge, iar avand in vedere ca bugetul te limiteaza, poti incerca. Repet, n-o duce la pubela!
Aa, si sa-ti mai zica unchiu' ceva: Nu-ti mai face relatii in perioada aia, de obicei e capcana.
Nu e făcută in perioada asta ideea e ca ea are 17 ani și încă o controlează ai ei practic. Am zis sa nu fie buget mare pentru ca eu ma gândeam sa merg la un local și sa l închiriez alea 2-3 ore. Sa fac acolo ceva pentru ea și sa ii las cutia ai de vd la bloc, când o deschide sa găsească cheia de la localul ala dar cred ca e cam peste bugetul meu. Și ma gândeam și sa vina la mine pentru seara aia dar se așteaptă la asta. Sa mi umplu camera se lumânările și petale de trandafiri, și cina aia de fapt sa fie doua shaorma marida vreau sa nu se aștepte și cum am zis, a găsit ideea asta la mine intr o Conversație cu o
Prietena de a ei
E super dragut dar când ai zis că o lasa pâna ora 20 afara, nu e chiar ok
Sigur, ai putea sa faci acea cutie cu poze și cu trandafirul. ai putea sa ii cumperi un lănțișor de argint cu inițiala numelui tau (asta depinde și de bugetul tau) Poți sa ii cumperi un ursulet (din ăla uriaș )) )
Daca te-ai gandit sa inchiriezi un local totusi ai un buget destul de mare pentru 17 18 ani. O alternativa ar fi sa mergeti la spa, si sa pregatesti acolo ceva romantic, trandafiri lumanri etc. Ai putea sa inchiriezi pe 2 3 ore sa fiti numai voi 2! Succes
Poti sa ii cumperi un latisor/bratara pe care sa fie o poza cu voi doi. Poti face langisorul/bratara pe graveaza povestea ta.