| EmyD2001 a întrebat:

Sunt băiat și am iubita de vreo 4 luni. E totul minunat și cum urmează valentine’s day, in seara asta i-am dat de ales de la 1 la 10 (1 fiind un trandafir, iar 10 cel mai romantic lucru la care m-as putea gândi) ce surpriza vrea. Și a zis ca crea sa vadă ce-mi poate mintea și ca dacă fac ceva la care ea nu se așteaptă atunci sunt tare. Bun. Mai voiam acum ceva timp sa fac o cina Romantica dar din păcate nu a mers căci părinții ei nu o lasă decât pana la 8 afara. Asta s-ar întâmpla intr-o duminica seara, de la 17-18 la 20:00 deci timpul e limitat. Cina Romantica presupun ca deja se așteaptă. (A văzut mesajele cu mine și o prietena de a ei când plănuiam asta la mine, cu luminițe și chestii deci sigur se așteaptă la asta). Vreau ceva și mai și, nu foarte scump totuși ca momentan nu-mi permit. Cadou de valentines day ii fac o cutie exploziva cu poze cu noi și in centru un trandafir. In cutie as putea pune ceva indiciu sau nu știu dar vreau mai multe idei de cea mai romantica seara posibila pentru o fata. Cât mai dulce cringe etc nu contează. Ea nu e cu chestiile astea dar vrea sa vadă cum e așa ca vreau sa fie ceva de neuitat. E frig afara deci picnic sau ceva cu stele nu se poate. Ajutor va rog!

7 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

A fost cringe si cand ai zis ca o lasa pana la 20 afara, si din cauza asta nu puteti lua cina. laughing Avem relatii dar ne culca mama.
Foarte interesant asta cu alesul, de la 1 la 10, pe bune. Banuiesc c-a ales 10, nu?
Sa te invat ceva: "cea mai romantica seara" tine mai mult de persoane decat de imprejurari, iar cateodata cele mai romantice locuri sunt cele mai putin romantice, dar "transformate", asa cum am spus, de oameni. E posibil ca, uneori, pubela sa fie mai romantica decat restaurantul, daca o stii pune in valoare. Nu, nu iti sugerez s-o duci la containere, vorbesc metaforic. Caci tu nu ai bani. Deci concentreaza-te mai putin pe obiecte si mai mult pe oameni, adica pe voi. Intelegi ce zic?
Acum na, nu stiu in ce masura functioneaza asta la copii, dar la adulti e cum zic eu. Poate merge, iar avand in vedere ca bugetul te limiteaza, poti incerca. Repet, n-o duce la pubela! happy

| Plato a răspuns:

Aa, si sa-ti mai zica unchiu' ceva: Nu-ti mai face relatii in perioada aia, de obicei e capcana. laughing

| EmyD2001 explică (pentru Plato):

Nu e făcută in perioada astarolling on the floor ideea e ca ea are 17 ani și încă o controlează ai ei practic. Am zis sa nu fie buget mare pentru ca eu ma gândeam sa merg la un local și sa l închiriez alea 2-3 ore. Sa fac acolo ceva pentru ea și sa ii las cutia ai de vd la bloc, când o deschide sa găsească cheia de la localul ala dar cred ca e cam peste bugetul meu. Și ma gândeam și sa vina la mine pentru seara aia dar se așteaptă la asta. Sa mi umplu camera se lumânările și petale de trandafiri, și cina aia de fapt sa fie doua shaorma marirolling on the floorda vreau sa nu se aștepte și cum am zis, a găsit ideea asta la mine intr o Conversație cu o
Prietena de a ei

| Lydia2806 a răspuns:

E super draguthappy dar când ai zis că o lasa pâna ora 20 afara, nu e chiar okrolling on the floor
Sigur, ai putea sa faci acea cutie cu poze și cu trandafirul. ai putea sa ii cumperi un lănțișor de argint cu inițiala numelui tau (asta depinde și de bugetul tau) Poți sa ii cumperi un ursulet (din ăla uriaș laughing)) )

| EmyD2001 explică (pentru Lydia2806):

I am cumpărat deja ursuleț. Ma gândeam
La un lănțișor din ala cu te iubesc in 100 de limbi sau nu știu dar ți am zis. Vreau sa fie ceva la care nu se așteaptă. Romantic gen sa te uiți la stele cu lumânări și chestii doar ca nu am idei ca sa fie peste Așteptările ei

| Maikol a răspuns:

Daca te-ai gandit sa inchiriezi un local totusi ai un buget destul de mare pentru 17 18 ani. O alternativa ar fi sa mergeti la spa, si sa pregatesti acolo ceva romantic, trandafiri lumanri etc. Ai putea sa inchiriezi pe 2 3 ore sa fiti numai voi 2! Succes

| Alina1504 a răspuns:

Poti sa ii cumperi un latisor/bratara pe care sa fie o poza cu voi doi. Poti face langisorul/bratara pe graveaza povestea ta.