anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat si am o problema. Nu imi pot decalota penisul......sunt virgin si am avut ocazii sa fac sex doar ca am incercat sa evit din cauza acestui defect..Singurul lucru de facut este operatia? Imi este rusine sa vorbesc cu ai mei despre asa ceva.ce sa fac?

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fa sex normal si dupa aceea poti sa tragi concluziile ce se cuvin.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu ai precizat varsta...
Stiu pe cineva care a mers la medic de mic, cu grija asta, iar medicul i-a spus sa o decaloteze incet de mai multe ori pe zi, si isi va da drumul in timp.

| SpikLo a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

17 ani

| SpikLo a răspuns (pentru neutrino):

Nu voi avea probleme in timpul actului?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru SpikLo):

Trebuia sa o obisnuiesti pana acum... Nici igiena nu o poti face corect, daca nu o decalotezi.

Si ce este de facut?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru SpikLo):

Te 'joci' cu el de acum... Sper ca il poti decalota, macar in stare flasca. Mai trage de piele si in erectie, probabil isi va da drumul, daca exersezi.
Daca nu poti nici in stare flasca, mai bine iti faci curaj, le spui alor tai, si mergi la medic.

In stare fleasca pot sa il decalotez cam jumate..nu am incercat mai mult. Dar o sa incerc de acuma in fiecare zi... sper ca in 2saptamani sa fie o diferenta.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Ai avut ocazii? Vei avea şi altele.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru SpikLo):

Citeste raspunsul dat utilizatorilor Yoomihnea si VulturMiop, pentru a nu ma repeta. Din descrierea ta probabil poate fi vorba de o fimoza de gradul 2 sau 3. http://www.tpu.ro/......it-loc-in/ Multa sanatate!

| RAY a răspuns:

Cum adica nu poti?

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai avut ocazii sa faci sex, de ce nu ai facut? Poate in urma actului sexual, penisul tau se decalota normal.