Stii cum se numesc fetele care cedeaza din prima? Spune tu, ca sa nu spun eu. Probabil ca-i placi cum arati, dar sigur nu a fost impresionata se sexul facut cu tine. Are ale necesitati. Inainte de a ma injura, gandeste-te ca poate am dreptate.
Frate,tu esti chiar cretin. Poate fata nu putea sau chiar s-a saturat de tine.Lasa-i putin spatiu ce dracu.Si oricum daca o ameninti ca daca nu face nu stiu ce numai are ce vorbi cu tine nu rezolvi nimic, arati cat de posesiv si ratat esti, si nu ar mai trebui sa faci fetel sa cedeze sa si-o traga...Din cate am auzit mai bine iar fi singura decat cu tine
Fratele meu, nu mai posta la 14 ani. Esti pe langa subiect.
On-topic: Cu tot regretul, nu pot respecta adolescentele, mai ales cele care o fac la prima intalnire. Fata nu merita efortul, e interesata doar de sex. Si probabil e in depresie, din cauza asta evita sa va intalniti.
Nu ai prestat bine la capitolul sex si daca va intalniti inseamna sa o faceti din nou si nu vrea.
E cam ciudata fata asta, ciudat e si faptul ca a facut-o de la prima intalnire, in fine, de la inceputul intrebarii mi-am dat seama ce fel de fata e, dar hai sa nu-mi dau cu parerea, timida? n-as putea spune ca e, ori nu o lasa ai ei si nu vrea sa zica, pentru ca ea crede ca ai sa razi de ea. Ori are pe altu, si nu vrea sa vii la ea si nici ea la tine, nu cred ca sta numai in casa si tu vorbesti cu 24 din 24, asa ca n-ai de unde sa stii, numai ameninta ca nu reusesti nimic, din contra zice ia mai da-l naibii pe asta..o solutie? hm..nu-i mai zice cand te duci la ea si fa-i o surpriza, vezi cum reactioneaza, o suni fix cand esti in orasul ei, sau daca stii unde sta atunci cand esti in fata blocului/ casei ei. Succes.