anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.sunt cu un baiat de aproape 3 luni.El e coleg de munca cu mami si asa ne-am cunoscut, fiindca a venit o data in vizita numai ca sa ma vada pe mine.inainte de a fi impreuna ne-am cunoscut 3 luni, si abia apoi am acceptat sa fiu cu el desi eu nu am prea vrut.de multe ori ii ziceam mamei ca nu e genul meu, dar ea a zis sa vb cu el pentru ca e de treaba si nu e genu care sa-si bata joc.(e adevarat mi-am dat si eu seama pe parcurs)dar problema e ca de la un simplu sarut el a crezut ca suntem impreuna.iar eu din pacate nu am vorbit atunci sai fi spus ca nu.pt ca eu nu simteam pentru el numai o prietenie si atat.El e din apropierea orasului meu, dar ne vedem doar 1 data pe saptamana.Eu..o data simt ca il iubesc dar numai cand e langa mine, iar cand pleaca...sunt indiferenta si numi prea pasa de el.nu simt ca-l iubesc.Eu fac 17 ani, iar el 25..desi nu arata.Nu e genu care sa-si bata joc, am impresia ca el la varsta mea era genul ala de baiat timid, inchis etc.Credeti ca diferenta de varsta e mare? Ce sa fac? Nu ne-am certat pana acum ne intelegem foarte bine cand ne vedem.dar eu nu simt fluturasii..nam nicio emotie, insa el de multe ori simte opusul meu. ajutati-ma cu ceva sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Gicoboy a răspuns:

Draga domnisoara. Faci o mare greseala, ca toata lumea pe acest site. Ceri si poate faci greseala sa urmezi sfaturile si parerilor unor necunoscuti carora nici nu le pasa cine esti sau ce simti. Ai gasit tu pe internet nu stiu ce informatii laughing) Daca vrei sa realizezi ceva in viata inchide calculatorul si fa ce iti spune inima. Sau ai prea mult timp liber? De ce nu ai incredere in tine. Eu zic sa iti traiesti viata asa cum vine si lasa lucrurile sa decurga de la sine. OK? Fluturasii apar daca e locul lor. Tu prin ceea ce ai demonstrat pe site-ul asta a fost sa arati ca iti pasa. Nu mai fa publica viata ta, ca lumea e rea si nimanui nu-i pasa. Sper sa te ajute sfatul meu si sa te bucuri de tot ce iti aduce viata ta. Invata sa distingi raul de bine, sa iti asculti inima, sa iti urmaresti interesele si sa iti fie tie bine! Doar asa poti sa realizezi ceva in viata asta! Mult succes

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Atata timp cat varsta iti permite, e bine totusi sa eviti astfel de relatii. Mergi si saruta-te ca baietii generatiei tale, traieste-ti frumos propria adolescenta!

| AtIr a răspuns (pentru neutrino):

Deci tie ti se pare diferenta prea mare?

| neutrino a răspuns (pentru AtIr):

Nu mi se pare, chiar este mare.

Sunt 8 ani ce e asa mult? am citit pe net ca o relatie nu trebuie sa depaseasca mai mult de 8 ani.si am spus ca nu arata a 24 ii dai cam 20 19. tongue si e si de treaba, adica sa stii ca un baiat de 16 ani nu o sa stie sa pretuiasca o fata.

| Cristiann25 a răspuns:

Stie si un baiat de 16 ani sa pretuiasca o fata dar sa aiba o educatie buna de acasa ca daca tata o bate pe mama si o injura etc normal ca si copilul o sa fie un derbedeu.Acest baiat este prea mare pentru tine cauta unul la 18-19 ani! Te pup!

Nu doresc sa intru in polemica cu tine pe acest subiect. Daca tu ai dreptate, atunci ar trebui sa-ti alegi un barbat de 40 de ani, pentru ca acesta stie mult mai bine sa pretuiasca femeia si sa o iubeasca. La 17 ani trebuie sa iubesti un baiat ca la 17 ani, nu ca si la 30, 40 ani. Ai timp si pentru astfel de relatii!

Stiu...dar sa va mai zic ceva.el e primul meu iubit..eu sunt genu de persoana care nu vrea ca ceilalti sa sufere, el ma iubeste foarte mult. oricum am zis ca in vara 2014..adica viitoare cand urmeaza sa merg pe clasa a 12-a ma despart de el..pt ca eu invat foarte bine sunt a 3-a in clasa...si o sa-i zic ca vreau sa intru la facultate si n-am timp de prieteni.Atata timp cat ne vedem numai 1 data pe saptamana, el ma respecta mult, nu cred ca e asa mult 8 ani.dar de stiut stiu sigur ca nu o sa fiu cu el toata viata, chiar daca el viseaza ca pe la 22 de ani cand o sa am eu sa ne casatorim.

Exista o expresie" Lumina in mintile voastre". Iti doresc tot binele din lumea aceasta si... sa fii iubita!

| cristy3991 a răspuns:

Diferenta nu este mare. Si este adevarat un barbat de 23-25 de ani stie mult mai bine sa pretuiasca o fata fata de niste adolescenti care la 17-18 ani vor sa dovedeasca cat sunt de masculi si alte chestii din astea tipice varstei. Problema este insa ca tu nu prea il placi. Poate si datorita faptului ca va vedeti rar. Nu stiu ce sa zic. Oricum alegerea este doar a ta daca vrei sa ramai cu el sau nu. Succes

| JustmeV a răspuns:

Buna! Daca nu iti place de el, nu ii fa iluzii. Vorba aia,, Nu fura o inima daca nu stii s-o pretuiesti''. Varsta este doar un numar, si el fiind asa de mare, sigur te-ar pretuii si ar avea grija de tine. Si eu am avut o relatie cu un baiat mult mai mare decat mine, si a durat, doar ca dupa un timp nu prea ne-am mai vazut, si am ramas prieteni apropiati.
Sper sa iei o decizie buna.

| anamimanonim a răspuns:

Nu e asa mare, intre parintii mei sunt14 ani diferenta!