Da, deoarece spermatozoizii pot ramane pe canal, iar cand ai reintrodus, se poate sa fi iesit.
Daca nu stiti tot ce trebuie mai bine va abtineti…
Bineinteles ca exista toate sansele sa fie gravida, ca stersul penisului de haine nu ti-a eliminat si sperma care era pe tractul urinar, la interrior, sperma care s-a scurs involuntar in vaginul fetei in primele secunde cand l-ai reintrodus.
Singura conditie ca fata sa ramana gravida, este ca ea sa fie in perioada fertila.
Perioada fertila find cand? scuze nu cunosc nimic despre ciclu stiu doar ca l-a avut intre 1-5 decembrie
Asta poate stii numai fata cand are perioada fertila, ca noi nu avem de unde sa stim daca are ciclu regulat, sau neregulat,; a ce perioada de vreme se succede, cand are ovulatia samd.
Da,sanse exista, posibil sa fi calcat pe bec.
Dar si Dumnezeu e mare si poate nu-si face pacate sa aduca pe lume copii, unor copii!
Invata ce e ciclul menstrual si cum functioneaza si fa-ti lege martiala din a purta prezervativ ori de cate ori!
Si n-o sa mai ai batai de cap!
Ok... Acum am început să intru foarte tare in panică... Deoarece. Am simțit că fata asta este literalmente sufletul meu pereche, ea are 15 ani eu 17, și toată relația noastră a fost foarte frumoasă până acum, aveam aceleași gusturi, aceleași păreri, si o consolam de fiecare data când a avut nevoie.
Dar...
Astăzi am observat că sânii au început să se mărească, fata spune că nu, doar mi se pare, Si i-au apărut și niște coșuri in jurul sfârcurilor,
Chiar îmi este foarte frică să ajung tata, tind să precizez că părinții mei nu au o situație financiara foarte bună, adică mai deloc.Iar părinții ei sunt foarte săraci, mama ei in ziua de 3 decembrie a vrut să se sinucidă din cauza banilor iar tatăl ei dă toți banii pe alcool, iar motivul pentru care m-am îndrăgostit de ea, a fost că poate e doar un suflet inocent care a avut ghinion, dar înainte să fie cu mine, fata mi-a povestit că a mai avut 2 iubiți, cu care a făcut sex, unu când avea 11 ani, si altul acum 3 luni.
Și imi e tare frica ca nu cumva fata să fi fost gravida încă de la început și doar să caute un prost căruia i se va face milă de ea.Asta pentru că toți prietenii mei m-au avertizat in legătură cu ea(are un trecut foarte trist si mizer din cauza anturajului, anturaj de care m-am ferit mereu dar nu știu de ce nu m-am ferit și de fata asta) oricum dacă e gravida, voi păstra copilul îmi voi lua inima in dinți și testiculele in mână și voi accepta consecințele și responsabilitățile și voi vedea ce imi va mai rezerva viitorul
După ciclul menstrual femeia este la ovulatie si este perioada fertila, asa ca posibil deja ea sa fie gravidă, du o la ginecolog sa o consulte, ce varsta aveti voi?
Dacă nu vrei sa ramana gravidă folosește un prezervativ, ce e așa de greu? Dacă nu folosesti veti avea copii?
Wow, îmi pare extrem de rău pentru tine/voi! Trebuia sa ai mai mult grija și ea asemenea. Vorbește cu părinți tai, ei vor știi mai bine ce sa fac!
Multumesc pentru toate raspunsurile, am avut noroc si nu a ramas fata gravida, a facut test de sarcina in urma cu 2 zile si acum i-a venit menstruatia, multa sanatate la toti