Boala, Virus se ia din sărut, tăietura, haine contact sexual etc... Nu trebuie neapărat să ejaculeze în tine.
Folosește protectie.
Testul se poate oricând.
Dacă băiatul nu are boală /virus de ce te îngrijorezi?!
Asa spun de regula gay-i, ca nu au BTS-uri, ca sa faca sex neprotejat; el te-a citit ca ai relatii rar; cat sex din asta crezi ca putea sa faca fara sa ia nici o boala?
Eu am fost activ iar el pasiv. El a zis ca nu are, dar tot am o "piatra pe inima", trebuia sa folosesc un prezervativ. Virusul hiv sau tot ce tine de BTS, se poate vedea la 3 zile dupa actul sexual?
Se poate vedea oricând prin monstra de sânge.
HIV este un virus. Nu afectează organism ul imediat... Peste anii de zile. 10-20 de anii dacă nu este tratată (medicament) însă se poate lua foarte ușor. De la oamenii.
Se poate lua dintr-un sărut sau chiar dacă porți hainele cuiva.
Exista tratament însă costa. Maxim 45 mil.
"Se poate lua dintr-un sărut sau chiar dacă porți hainele cuiva."
Dacă tot ai internet, folosește-l ca sa vezi cat de puține știi
Salut,
despre BTS e plin internetul și poți găsi mii de mituri
într-adevăr, bolile cu transmitere sexuală se pot lua și fără să existe ejaculare, sărutul fiind una din alternative;
în principiu, testele clasice pot da rateuri în primele zile după contact.
Mai așteaptă câteva zile și fă-ți niște analize de sânge.
Totuși, încearcă să nu te gândești permanent la asta. E posibil să nu fie nimic. Faci testele și abia apoi tratezi problema dacă există.
PS: Pe moment e mult mai tentant să nu te protejezi, dar pe termen lung îți conferă liniște. :-)
O seară frumoasă!
Da, pe moment. Pe termen lung fara prezervativ stai cu stresu... O seara frumoasa si tie!
Orice contact sexual poate transmite BS. E treaba ta daca tu crezi tot ce iti spune cineva si nu te protejezi.
HIV nu se poate depista după 3 zile. Cred ca cel putin 6 luni.
Baftă
Doamne! Dumnezeu te-a facut baiat! In loc să ****, tu ești *** și iei și ****, ferească! Îți faci părinții de rușine! Care s-au chinuit să te șteargă de ****t, să te hrănească și să se trezească noaptea când plângeai! Dar tu niciodată nu o să știi ce înseamnă să treci prin momente așa! Tacto nu cred că era gay când te-a făcut! Dar mai bine ar fi fost, nu mai facea o sugativă masculină
Toate cele bune!
De ce ti se pare ca e ceva greșit? Tu daca esti fata si iti plac baieti, pot sa iti zic eu ca sa iubesti o fata? Nu. Daca mie imi plac baieti si nu fetele nu am ce sa fac. Homosexualitatea in România este inca o chestie ciudata, pentru ca sunt multi homofobi.
Protejează te si respecta ti igiena data viitoare! Daca avea bts, nu prea cred ca mai era activ sexual sau se trata medicamentos.