| Anonim388321jsksjsk a întrebat:

Salut, sunt împreună cu o fată de 2 ani și puțin, și când a fost vorba să facem dragoste, ea a spart prezervativele dar nu a recunoscut, a lăsat 2 luni să treacă să mi spună adevărul, ce ar trebui să fac????? mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| saresipiper a răspuns:

Bai bolovanule, ti-ai dat seama ca poate el o iubeste dupa atatia ani? Numai la pulitie stiti sa mergeti victimelor penibile ce sunteti...
Daca el a ramas langa ea si o ***, inseamna ca ii si place!

15 răspunsuri:
| vlllaaddd a răspuns:

Avort, adopție...

din păcate.

| Anonim388321jsksjsk explică (pentru vlllaaddd):

Nu ai înțeles ce am zis "din păcate" nu am făcut fără, am zis ce e de făcut în caz ca ea le-a spart Menționez ca n am făcut nimic ☺️

| Anonim388321jsksjsk explică:

Menționez ca nu am făcut nimic fără prezervativ ☺️

| User123666 a răspuns:

Cati ani aveti?

| vlllaaddd a răspuns (pentru Anonim388321jsksjsk):

Pai poti sa fi atent data viitoare si sa controlezi de fiecare data cand iti pune ea un prezervativ ( in caz ca iti da ea unul ) si are tendința sa il sparga iar

| Anonim388321jsksjsk explică (pentru User123666):

20 ea 21
Eu

| Roliii a răspuns:

Noa bun, fii atent la mine, fata asta incearca sa te forteze ca sa iti faci un copil cu ea si sa te tina pe langa ea cu forta, intentia ei este sa te constranga cu o eventuala sarcina si sa-si atinga scopul, ceea ce nu este legal, daca ea a ramane insarcinata caz in care natural copilul ar fi al tau dar nu v-ati inteles de comun acord sa faceti unul iar in consecinta, legal vorbind, tu nu va trebui sa iti asumi drepturi parintesti, s-ar putea sa fie vorba si despre un viol din partea ei, caz ca tu nu ti-ai dat consimtamantul pentru asta iar tu ai crezut de buna credinta ca prezervativele alea sunt intacte, sigure si nefolosite (oarecum), plus de asta, mai exista cazuri de astea in care femeia sparge prezervativul dar ea poate fi bolnava sexual, poti sa o dai la politie pentru ca a incercat asa ceva sau poti sa te desparti simplu de ea, eu zic sa stai linistit ca orice s-ar intampla legal tu nu v-a trebui sa accepti un eventual copil in cazul asta

Răspuns utilizator avertizat
| Miruna333 a răspuns:

Sa fugi cat mai rapid

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ar trebuii sa discutati voi doi aceasta situatie, ca sigur ea a facut cu un motiv ceea ce a facut, ori vrea un copil ceea ce eu cred ca la varsta ei nu ar fi in stare sa creasca un copil, ea la 21 de ani este ne pregatita pentru o sarcina si cresterea unui copil, poate ea nu suportă prezervativul se irită sau apare disconfort vginal mincarimi de la materialul din care este facut, si atunci trebuiesc anticonceptionale sa ia, dar acest lucru trebuie medicul ginecolog sa decida, cred ca ei îi este teama de tine, si timp de 2 luni nu ti a spus ca a spart prezervativele, si in aceste doua luni nu ai facut sex cu ea? Sau daca ai facut cum ai facut cu sau fara prezervativ. Trebuie sa discuti cu ea aceste chestii si sa le rezolvati cumva.

| User123666 a răspuns (pentru Anonim388321jsksjsk):

Atunci asumati daca va doriti asta

| MarianWLF a răspuns:

E destul de grav daca a avut intentia sa ramana insarcinata cu tine luand doar ea aceasta decizie, scuza-ma dar nu este ceva ce ar face un om normal la cap, nu stiu cat de mare este dragostea intre voi doi dar in locul tau as pleca de la ea.

| dullcat a răspuns:

Fugi! Nicio femeie normala nu ar face asa ceva.Asta demonstreaza ca nu poti cunoaste omul cu adevarat in cativa ani.

| saresipiper a răspuns:

Sa o **** in continuare dupa ce o iei de soție. Ar fi o problema? Daca da, nu o meriti, ca de ce sa **** o fata pe care n-o iubesti?

| Anonimboy111 a răspuns (pentru saresipiper):

Daca ii place de ce mai intreaba ce trebuie sa faca?….