| Villy09 a întrebat:

Sunt impreuna cu o fata de cateva luni,v-am tot povestit de niste probleme din relatia noastra,ei bine,au trecut,cel putin pentru moment.
Am alta intrebare acum,nu problema.
Noi iesim aproape doar in parc,in pub-uri,baruri,restaurante nu prea ii place, dar am iesit si de vreo 3 ori pe un teren de fotbal seara mai tarziu cand e intuneric.Nu va ganditi ca am invitat-o pe terenul de fotbal...a fost foarte spontan,nu stiu cum ne-am apucat noi sa vorbim despre slabit si am facut un pariu, cel care nu facea 15 ture de teren,trebuia sa dea o ciocolata.E voia sa slabeasca, nu am pus-o eu sa alerge.Am facut amandoi 15 ture si dupa te-am pus pe banca,unde nu ne-am mai sarutat cate putin ca de obicei,o faceam foarte intens,apasat,frantuzesc si ne mangaiam in acelasi timp,ea ma tragea de tricou,etc,eu chiar incepusem sa ii pun mana pe fund si pe sani ceea ce nu mai facusem pana atunci, eram foarte excitat si m-a mirat ca n-a zis nimic ba chiar parca ii placea si ma saruta si mai tare.Am mai iesit de 2 ori de atunci pe teren dar fara sa alergam,si observ ca de fiecare data e tot mai puternic,imi ridica tricoul pana la gat si isi misca mana pe piept,abdomen,spate, peste tot de fapt.Am ajuns chiar sa ii pun mana pe vagin,primele dati s-a speriat pentru ca nici eu nu eram prea grijuliu,dar acum am observat ca ii place,o mangai usor si pare sa se excite si mai tare( toate astea in timp ce ne sarutam intens), cu pantalonii de pe ea desigur.Imi vine sa ii bag mana in pantaloni dar ma abtin totusi.Aseara cand sa o duc acasa mi-a zis "perversule",dar n-am prea insistat pe asta,a spus doar ca nu vrea sa ma schimb, sa raman asa.Ma gandesc ca poate vrea sa facem dragoste,dar o inteleg,nici eu n-as vrea sa o facem pentru prima data pe un teren.Voi ce credeti? Ca doar se excita pe moment sau ar merge mai departe daca ar fi un loc mai intim? Nu sunt cu ea pentru sex,ne iubim amandoi,dar fiind prima data cand mi se intampla, sunt chiar curios ce vrea.Voi ce credeti?

7 răspunsuri:
| lizy12iul a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu ea, sa o intrebi unde crede ca o sa ajungeti si chesti.
Poate chiar vrea sa mearga mai departe si daca vrea, locul nu o sa conteze prea mult, dupa parerea mea, ci persoana cu care esti in acel moment.
Dar tot ar fi mai dragut si mai romantic sa faci ceva gen ca in filme, trandafiri, lumanari, melodia ei preferata, camera parfumata, chestii de genul asta.
Trebuie sa o intrebi pe ea daca, crede ca esti baiatul potrivit si daca ar vrea sa faceti urmatorul pas sau sa mai asteptati, sa fi foarte deschis la acest subiect fiindca e un subiect sensibil. poti sa ii spui ca o iubesti mult si tot ce simti si ca daca e de acord sa faceti si urmatorul pas.
Iar in legatura cu iesirile, poate nu e genul care sa se dea mare si tare, dar crede-ma ca daca te iubeste cu adevarat o sa faca si asta, o sa mearga cu tine si acolo unde vrei tu, nu doar unde vrea ea, ceea ce inseamna ca tu chiar o iubesti si chiar faci orice pentru ea si ea trebuie sa stie asta! Mult noroc! :*

| neutrino a răspuns:

Pai daca tu crezi ca o poti iubi fara sex, atunci de ce sa o faceti? Ai mare grija ca ea nu este de aceeasi parere, si in aceste conditii, ce te faci? Pune repede mana pe o carte de specialitate si invata macar putina teorie.

| Villy09 explică (pentru neutrino):

Cum adica nu e de aceeasi parere? In legatura cu ce?
Ca eu pot fara sex dar ea nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai conteaza ce isi doreste ea si ce iti doresti tu.
Daca amandoi sunteti pregatiti si vreti sa o faceti, duceti-va intr-un loc mai intim. Insa, nu sari pe ea laughing. Las-o pe ea sa mearga mai departe, daca va vrea, o va face.

| stark47 a răspuns:

Iti spun ceva din proprie experienta, cand despici firul in 4 iese napsa, cand despici firul in 16 cum o fac eu de obicei,n-are cum sa iasa OK.
e OK, te simti bine cu prietena ta, incepi sa intri in intimitati cu ea de ce te mai obosesti cu intrebari?!
ia-o asa usor cum mergeti acum, mai tarziu(daca tot zici ca nu te intereseaza sexuwinking, o sa se intampla si o sa fie de 10 ori mai OK decat atunci cand fortezi nota pe tema asta

| hydrantmarian a răspuns:

Eu as zice ca intr-un loc mai intim ar face sex, daca sunteti de mult timp impreuna.

| claudiaata a răspuns:

Bai daca zici ca va iubiti si sunteti impreuna demult timp de ce nu? si macar sa o faceti intr-un loc intim si macar sa fie un moment specialwinking