| cristy1993 a întrebat:

Salut sunt impreuna cu o prietena de 6 luni o iubesc foarte mult, ea ma iubeste la fel de mult(poate mai mult)...
Ei bine, acum o luna si ceva in urma am intrebat-o intr'o seara pe cand veneam de la un party daca vrea sa faca dragoste cu minebig grin, in prima faza a spus ca ar vrea, doar ca se teme ca dupa acest fapt sa o parasesc deci raspunsul fiind NU.
Ei bine ii respect dorinta, nu vreau sa o fortez sa faca ceva ce nu doreste.
Doar ca aseara pe cand vorbea ea a venit cu o intrebare la care nici nu ma gandeam.Ma intrebat daca |Mai vrei sa faci dragoste cu mine|. Am raspuns ca "DA", dupa care am intrebat-o daca ar vrea si ea si mi-a raspuns tot asa "DA" doar ca apoi mi-a spus ca Nu fara alte explicati.Nustiu ce sa cred desi eu de atunci nu am mai pomenit nimic despre acest subiect.
Pareri? Idei?

Răspuns Câştigător
| irina_5692 a răspuns:

Incearca sa ai mai multa rabdare cu ea ii este teama sa nu o ranesti. Nu mai vorbi despre acest lucru cu ea pentru o vreme. Pana cand ea va capata curaj si mai multa incredere in iubirea ei fata de tine. Ține la tine dar uneori teama te poate determina sa nu faci anumite lucruri. Incearca sa ii fi aproape sa o sprijini sa nu o faci sa se simta fortata chiar daca acesta nu este intentia ta. Si cu timpul va ajunge sa inteleaga. Noroc si rabdare. Ai grija de ea fete ca ea rar se mai gasesc.winking

11 răspunsuri:
| RloveS a răspuns:

Pff. Cred ca iy este teama sa nu o ranesti. M.ai bine lasati ca acest moment sa vina de la sine fara sa programati ceva.

| Sophia96 a răspuns:

Da deci...nu o grabi! pentru ca ii e teama sa nu sufere dupa.lasa totul sa vina de la sine.si ai grija de ea:* e o fata deosebitasmug!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

big grin Nu mai fi prostwinking
Ea vrea, dar tu esti prea moale. Femeilor nu le plac barbatii mototoli. Pune mana pe ea si "arata-i Paradisul"! Ce daca iti va spune mereu "lasa-ma, nu sunt pregatita"? Ori iti iei 2 palme peste bot, ori o gasesti dimineata zambindwinking Altfel, o sa stai toata viata gandindu-te "ce-ar fi fost daca...". Fii barbat, ce mama dracu'!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te cu ea in baie si incepi actiunea

| cristy1993 explică (pentru Sophia96):

Asa si este!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ea clar vrea dar sunt multe chestii care poate o impiedica sa no doara sa fi tandru cu ea sa nu-ti bati joc d ea si apoi so lasi si a.s.m.d.p.tongue
oricum daca o iubesti nu ai putea sa-i faci asa ceva demonstreazai cat de mult o iubesti!tongue

| Misterpablo a răspuns:

Atat iti pot spune, unul dintre cele mai bune raspunsuri pe care le-ai primit este cel de la Irina, se apropie de gandirea mea.in momentul care te-a intrebat daca mai vrei sa faci dragoste nu a facut altceva decat sa te incerce,greseala ta a fost cand ai spus da,trebuia sa-i fi spus,draga mea sau cum o alinti tu,hai sa nu ne grabim,tin foarfte mult la tine si prefer sa facem lucrul acesta atunci cand vei fi pregatita, nu vreau sa te ranesc.Ea are dreptate cand spune ca ii este teama ca dupa acel act sa o parasesti, sunt multe care au patit asa si chiar suferinta este foarte mare pentru asa numite victime.Mai rar gasesti o fata ca ea care sa isi doreasca sa faca dragoste cu adevarat prin sentimente si nu prin alte gandiri cum fac altele. Fete ca ea nu trebuie sa fie in bataia de joc a nostra a barbatilor, daca vrem doar sa ne culcam cu o femeie nu trebuie sa profitam de fete de genul prietenei tale asta in cazul in care nu avem o relatie stabila bineinteles, trebuie sa avem un pic de demnitate fata de ele si daca nu o avem mai bine le lasam in pace.Ma rog nu prea exista barbat care sa gandesca asa ca mine,pentru mine a avut mare efect si chiar am fost,sunt si voi fi iubit pentru faptul ca asa am procedat,nu te lua dupa altii, aceea gandire cu sa descoperi paradisul, sa-i arati cine esti cu adevarat, se refera la alta categorie de femei.Multa bafta si mergi pe ceea ce ti-am spus, vei avea doar de castigat...

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E posibil sa fie un test.Nu sarii si tu imediat pe ea.E clar ca nu e pregatita.Mai asteptati cateva luni.

| cristy1993 explică (pentru Misterpablo):

Multumesc De sfat

| cristy1993 explică (pentru Misterpablo):

Multumesc!

| RicăPăturică a răspuns (pentru anonim_4396):

Virgin stupid