Incearca sa ai mai multa rabdare cu ea ii este teama sa nu o ranesti. Nu mai vorbi despre acest lucru cu ea pentru o vreme. Pana cand ea va capata curaj si mai multa incredere in iubirea ei fata de tine. Ține la tine dar uneori teama te poate determina sa nu faci anumite lucruri. Incearca sa ii fi aproape sa o sprijini sa nu o faci sa se simta fortata chiar daca acesta nu este intentia ta. Si cu timpul va ajunge sa inteleaga. Noroc si rabdare. Ai grija de ea fete ca ea rar se mai gasesc.
Pff. Cred ca iy este teama sa nu o ranesti. M.ai bine lasati ca acest moment sa vina de la sine fara sa programati ceva.
Da deci...nu o grabi! pentru ca ii e teama sa nu sufere dupa.lasa totul sa vina de la sine.si ai grija de ea:* e o fata deosebita!
Nu mai fi prost
Ea vrea, dar tu esti prea moale. Femeilor nu le plac barbatii mototoli. Pune mana pe ea si "arata-i Paradisul"! Ce daca iti va spune mereu "lasa-ma, nu sunt pregatita"? Ori iti iei 2 palme peste bot, ori o gasesti dimineata zambind Altfel, o sa stai toata viata gandindu-te "ce-ar fi fost daca...". Fii barbat, ce mama dracu'!
Atat iti pot spune, unul dintre cele mai bune raspunsuri pe care le-ai primit este cel de la Irina, se apropie de gandirea mea.in momentul care te-a intrebat daca mai vrei sa faci dragoste nu a facut altceva decat sa te incerce,greseala ta a fost cand ai spus da,trebuia sa-i fi spus,draga mea sau cum o alinti tu,hai sa nu ne grabim,tin foarfte mult la tine si prefer sa facem lucrul acesta atunci cand vei fi pregatita, nu vreau sa te ranesc.Ea are dreptate cand spune ca ii este teama ca dupa acel act sa o parasesti, sunt multe care au patit asa si chiar suferinta este foarte mare pentru asa numite victime.Mai rar gasesti o fata ca ea care sa isi doreasca sa faca dragoste cu adevarat prin sentimente si nu prin alte gandiri cum fac altele. Fete ca ea nu trebuie sa fie in bataia de joc a nostra a barbatilor, daca vrem doar sa ne culcam cu o femeie nu trebuie sa profitam de fete de genul prietenei tale asta in cazul in care nu avem o relatie stabila bineinteles, trebuie sa avem un pic de demnitate fata de ele si daca nu o avem mai bine le lasam in pace.Ma rog nu prea exista barbat care sa gandesca asa ca mine,pentru mine a avut mare efect si chiar am fost,sunt si voi fi iubit pentru faptul ca asa am procedat,nu te lua dupa altii, aceea gandire cu sa descoperi paradisul, sa-i arati cine esti cu adevarat, se refera la alta categorie de femei.Multa bafta si mergi pe ceea ce ti-am spus, vei avea doar de castigat...
E posibil sa fie un test.Nu sarii si tu imediat pe ea.E clar ca nu e pregatita.Mai asteptati cateva luni.