Scuza-ma ca iti spun dar esti fraier ca i-ai dat telefonul nu cred ca ai ce sa faci numai sa iti faci un alt cont de Facebook si nu stiu vorbesti cu ea sa va vedeti dar fara sa stie ca esti tu
Pai nu aveti niciun prieten comun sau macar o cunostinta comuna? Ai putea apela la ea.
Apoi, fa un cont de Facebook si fa-o de râs cu comentarii si injurii la pozele ei și șantajeaz-o.
Sau poti sa rogi un prieten sa faca asta. Sau mai multi
Ii spui ca ai anuntat politia si ca renunti la plangere daca ti-l da de bunavoie.
Cat despre parola de la Facebook, o poti recupera cu emailul. Daca nu stii cum trimite-mi mesaj in privat si te ajut.
Pai scuze dar nu iti trimit ca apoi daca imi schimbi tu parola, de unde sa stiu ca nu intri pe cont la mine apoi, nu am incredere, scuze... in legatura cu prietena mea, eu nu cred ca ar face ceva rau pe contul de Facebook, ca ea era super de treaba, si nu stiu, mi-e cam frica sa ii zic ceva urat ei, ca arata super misto si daca o si injur, chiar ca stric de tot prietenia cu ea, ca inca mai sunt indragostit de aceasta
Doamne ce om... pai n-auzi ca n-am telefonul la mine?
Esti cazut in cap? Pai iti meriti soarta. Adica ea iti fura telefonul si tie ti-e frica sa rupi prietenia cu ea?
Cat despre recuperarea parolei, nu am zis ca ti-o fac eu ci ca iti arat cum se face.
Te-ai lasat de scoala pentru ca erau soareci la baie? Pai ce mai vrei. O sa iti mearga din rau in mai rau, in final o sa cazi si la puscarie, sa te vad cum te lasi de puscarie pentru ca sunt soareci in cambuza.
Ce vrăjeală ieftină... Cum să îţi schimbe parola dacă nu o ştia? Putea doar sa te deconecteze.
Se acceseaza un pc pe adresa www.android.com/find si daca are conectiune la internet iti detecteaza locatia, apoi il boti bloca, pune un mesaj pe ecran sau sterge toate datele de pe el.
anonim_4396 întreabă: