Păi, si prin faptul că ă ejaculat prea repede iti poti da seama ca nu are experienta, un băiat cu experienta stie sa se retina si poate sa ejaculeze când vrea el, dacă stie cum sa o faca.
În concluzie are încă de învățat.
Tie ti-ar place sa fie mai priceput, nu?
Toți, deci toți băieți pe care ii cunosc nu au recunoscut ca sunt virgini decât după ce au făcut-o. Cred ca e ceva tipic lor nu cred ca ar trebui sa te gândești prea mult la asta oricum tu știi lângă cine trăiești și cum este el
Mai bine ar trebuie sa iti pese daca te iubeste cu adevarat ca daca te-a mintit cu aia... nu se stie daca e adevarat tot ce spune.
Mi se pare ca totul e o minciuna deja..stii imi zicea ca ii era rusine sa imi zica, dar acum ce rusine nu mai are!?
E o chestie asa importanta pentru tine daca ai fost sau nu prima? Probabil te deranjeaza mai mult faptul ca nu a fost sincer cu tine.
Da asta ma deranjeaza cel mai tare. Imi zice ca ma iubeste, dar daca ma iubeste de ce a mintit?
Eu zic ca iti dadeai seama din prima experienta sexuala daca a fost virgin sau nu, chiar daca si tu ai fost iti dadeai seama in functie de cat a rezistat prima oara e la mintea cocosului.
Numai a introdus-o si a ejaculat, asta ce inseamna ca chiar ar fi fost virgin?
In cateva secunde?
Da in cateva secunde
Ce inseamna? ce sa fac?
Inseamna ca fost virgin da vrea sa se dea smecher acum ca nu a fost sa te impresioneze.
Lesne de inteles ca nu iti prea convine faptul că ă fost virgin, adică faptul că nu are experienta sexuală! Nici mie personal nu imi plac fetele fără experiență, dar invata el pe parcurs!
Nu prea as zice ca nu are experienta, chiar din prima seara as spune ca parca avea, numai ca a ejaculat repede.
Păi, si prin faptul că ă ejaculat prea repede iti poti da seama ca nu are experienta, un băiat cu experienta stie sa se retina si poate sa ejaculeze când vrea el, dacă stie cum sa o faca.
În concluzie are încă de învățat.
Tie ti-ar place sa fie mai priceput, nu?