| EricaMators a întrebat:

Salut,sunt intr-o relatie cu un baiat de 5ani, de 1an locuim impreuna. Intr-o zi mi-a povestit,ca eu am fost prima lui fata,dar eu tot eram virgina.dar de la inceput il intrebam daca a mai avut relatii sexuale si imi raspundea ca da. Acum nu stiu ce sa cred, pentru ce imi zicea ca a mai avut daca nu este asa..Nu stiu ce sa fac acum. Nu il mai cred.

Răspuns Câştigător
| ShamelessQboy a răspuns:

Păi, si prin faptul că ă ejaculat prea repede iti poti da seama ca nu are experienta, un băiat cu experienta stie sa se retina si poate sa ejaculeze când vrea el, dacă stie cum sa o faca.
În concluzie are încă de învățat.
Tie ti-ar place sa fie mai priceput, nu?

17 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Da ce mai conteaza...

| MihaiNicu23 a răspuns:

Mai bine ar trebuie sa iti pese daca te iubeste cu adevarat ca daca te-a mintit cu aia... nu se stie daca e adevarat tot ce spune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce e de facut? laughing

| HazelEyes77 a răspuns:

E o chestie asa importanta pentru tine daca ai fost sau nu prima? Probabil te deranjeaza mai mult faptul ca nu a fost sincer cu tine.

| EricaMators explică (pentru HazelEyes77):

Da asta ma deranjeaza cel mai tare. Imi zice ca ma iubeste, dar daca ma iubeste de ce a mintit?

| EricaMators explică (pentru MihaiNicu23):

Mi se pare ca totul e o minciuna deja..stii imi zicea ca ii era rusine sa imi zica, dar acum ce rusine nu mai are!?

| MariaaDrb a răspuns:

Toți, deci toți băieți pe care ii cunosc nu au recunoscut ca sunt virgini decât după ce au făcut-o. Cred ca e ceva tipic lor laughing nu cred ca ar trebui sa te gândești prea mult la asta oricum tu știi lângă cine trăiești și cum este el happy

| HadesSs a răspuns:

Eu zic ca iti dadeai seama din prima experienta sexuala daca a fost virgin sau nu, chiar daca si tu ai fost iti dadeai seama in functie de cat a rezistat prima oara happy e la mintea cocosului.

| EricaMators explică (pentru HadesSs):

Numai a introdus-o si a ejaculat, asta ce inseamna ca chiar ar fi fost virgin?

| HadesSs a răspuns (pentru EricaMators):

In cateva secunde?

Da in cateva secunde

Ce inseamna? ce sa fac?

| HadesSs a răspuns (pentru EricaMators):

Inseamna ca fost virgin da vrea sa se dea smecher acum ca nu a fost sa te impresioneze.

Răspuns utilizator avertizat
| ShamelessQboy a răspuns:

Lesne de inteles ca nu iti prea convine faptul că ă fost virgin, adică faptul că nu are experienta sexuală! Nici mie personal nu imi plac fetele fără experiență, dar invata el pe parcurs!

| AnaderolAnele a răspuns:

Poate se referea ca esti prima lui iubire

| EricaMators explică (pentru ShamelessQboy):

Nu prea as zice ca nu are experienta, chiar din prima seara as spune ca parca avea, numai ca a ejaculat repede.