anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie la distanta cu o fata si in curand e aniversarea noastra de 6 luni. As vrea sa fac ceva special, nu sunt sigur ca ma pot duce la ea de ziua noastra asa ca am nevoie de un plan B.
Cum am putea sa "sarbatorim" online aniversarea?

Răspuns Câştigător
| EmmaTl a răspuns:

O sa sune clasic dar, scrie o scrisoare si o trimiti, o scrisoare in care sa ii spui ce inseamna ea pentru tine si tot ce simti, nu o sa se astepte. Ii poti trimite poate o poza voi prin posta, ambalata bine laughing)))) si sa o puna unde pe birou. Sau un cadru din acela cu mai multe poze. Sau orice altceva crezi tu ca ar surprinde-o. Apoi cand va vedeti pe web, pui o melodie pe care o simti tu potrivita, sau una despre care aveti amintiri ceva. Si in timp ce canta melodia sa fie un videoclip cu poze cu voi si screen-uri de la niste conversatii frumoase si de suflet pe care le-ati avut, si pui camera pe colajul ala. Poate iti va fi de ajutor.

3 răspunsuri:
| Anabela777 a răspuns:

Trimite-i prin posta un pachet cu baloane, palarii de petrecere si suflarici d-ala (nu stiu exact cum se numeste, dar e o chestie in care sufli si se lungeste ca o limba), vedeti-va pe skype, umflati amandoi baloane si suflati in suflarici vorbindu-va unui altuia dulcegari.

| someonesomewhereee a răspuns (pentru EmmaTl):

Nu m-am gandit la asta, multumesc!

| Adry05 a răspuns:

Ii trimiti un cadou prin curier alaturi de o scrisoare scrisa de mana