Parerea mea e sa iei o pauza de la ambele.
Asta de care te-ai despartit recent e clar ca nu e ce iti trebuie tie daca in 2 ani nu ati reusit sa legati ceva frumos si daca nu simti ca o iubesti. Deci din start asta iese din calcul.
A doua, esti sigur ca nu iubesti doar ideea? Parerea pe care o ai tu despre ea? Nu ai cum sa iubesti un om pe care practic nu il cunosti. Ca tu nu o cunosti pe ea. In doua luni nu ai ce sa vezi prea mult iar faptul ca in cele cateva saptamani petrecute impreuna lucurile nu au mers deloc bine...iar e semn ca nu va potriviti.
Eu zic sa mergi pe varianta a treia.
Nu te complica ci relatoe la sistanta nu dureaza, poti sa tii legatura cu ea dar cauta pe altconeva aproape de tine poate te v-a iubi so ea nu numai tu, din cate vad doar tu oferi iubire.
Cu ambele an stat 2ani. Cu prima am inceput la 14 ani, amandoi nu stiam prea multe despre dragoste si astea, dupa am realizat. Cu cealalta a mers bine, dar cu timpul ne-am racit. Imi e si intervalul asta scurt dupa despartire, nu-s genul sa imi bat joc dar dupa prima pleaca. Eu langa prima as vrea mai mult, sa mai incerc odata, dar distanta e urata
linarkfts întreabă: