| CFDani94 a întrebat:

Sunt nou pe aici si as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta cu un sfat la o problema de mare importanta pentru mine.Aceasta este urmatoarea.Sambata seara, prietena mea a fost la mine iar la un moment dat mi-a spus un lucru (care mi-am dat seama apoi ca doar ma ajuta) care m-a facut sa imi ies din pepeni putin.Greseala mea a fost ca am jignit-o iar ea a zis in momentul acela ca numai are ce cauta la mine si ca vrea sa plece acasa.Am dus-o acasa impreuna cu mama mea cu masina, nici macar mamei mele nespunandu-i nimic.Cand am ajuns in fata casei ei, mi-a spus ca intre noi totul s-a terminat si a plecat.In momentul in care am ajuns acasa la mine, am incercat sa o sun, dar ea isi inchisese telefonul intre timp.Mi-a mai trimis doar ieri dimineata un mesaj in care imi spunea ca din nou ca intre noi totul s-a terminat pentru ca m-a iertat de prea multe ori etc.Am incercat ieri de mai multe ori sa o sun si i-am trimis mesaje in care mi-am cerut scuze dar nu mi-a raspuns.Ce pot face acum ca sa o pot aduce inapoi? Pentru ca o fata ca ea intalnesti una la un milion si nu de multe ori a dat dovada ca ma iubeste la fel cum am facut si eu de multe ori, numai ca ce-i drept uneori imi cam ies din pepeni cam usor ceea ce nu-i convine ei.Trebuie sa revizuiesc chestia asta/

Răspuns Câştigător
| Alexutza25 a răspuns:

Pai o sa te schimbi,nu o sa mai iesi din pepeni asa fara motiv. Si eu daca sunt suparata,pur si simplu cateva zile vreau sa ma lase lumea in pace,ca sa ma calmez. Normal ca ea este foarte suparata, si ma gandesc ca nu se astepta la asa ceva de la tine. Asa ca pentru ea te schimbi, cum ai spus si tu este o fata la milion, si nu trebuie pierduta! Vorbeste cu ea, fa tot posibilul sa va impacatihappy Dupa asta va vedea ca esti un baiat ok si ca nu o vei mai supara!

| CFDani94 explică (pentru Alexutza25):

Mai inainte m-a sunat sa-mi spuna daca sa-i inapoieze niste lucruri de-alea mele care erau la ea lui maicamea.Insa i-am spus ca ar putea sa mi le dea mie in fata(cu ocazia asta as fi incercat si sa lamuresc cu ea)dar din pacate ea a insistat ca numai ce are de discutat cu mine, eventual doar pestet 2-3 ani.Crezi ca daca as las-o o saptamana in pace si as incerca sa o sun apoi, ar fi o idee?

| Alexutza25 a răspuns (pentru CFDani94):

Eu cred ca da. Las-o o saptamana si dupa o suni din nou. Chiar nu stiu ce sa zic, inseamna ca ai suparat-o rau de tot daca numai vrea sa va vedetipuppy dog eyes

10 răspunsuri:
| ank a răspuns:

Cam tarziu ti-ai dat seama...pacat

| adelolyta a răspuns:

Am inceput sa cred ca nu toti sunteti la fel de idioti si ipocriti dar acum imi dau seama ca ba da, sunteti toti la fel.

| Oana92 a răspuns:

Incearca niste flori, niste scuze sincere, insista dar nu pana cand cedeaza si te pocnestebig grin

| Demonull a răspuns:

OK.De iesit din „pepeni" imi ies si eu, dar nu jignesc eventual ma injur pe mine laughingsi obiectele din apropiere. Daca ai jignit-o de mai multe ori cam nasol, dar insista fa suprize gen flori zi de zi ciocolate incearca sa nu o mai jignesti spune-i ca ai fost un idiot, prost (chiar ai fost) tine-te de ea ca un catelus o perioada daca vezi ca Nu si Nu asta e viata merge inainte! Bafta.

| Vibrations a răspuns:

Ce ți-a spus de ți-ai ieșit așa din pepeni?

| GOtiCKAsasin a răspuns:

Las-o in pace citeva zile si las-o sa se linisteasca si dupa vorbeste cu ea

| Freakylikeme a răspuns:

Las-o in pace pentru cateva zile si nu o mai stresa cu telefoanele.Treci si tu pe la ea pe acasa si roag-o frumos sa te ierte. Problemele de genul se rezolva fata in fata nu la telefon. Explica-i cat de mult ti la ea si cere-ti scuze.NU lasa o cearta sa va desparta!

| CFDani94 explică (pentru Freakylikeme):

Crezi ca daca as suna-o peste o saptamana ar fi o solutie?