Pai o sa te schimbi,nu o sa mai iesi din pepeni asa fara motiv. Si eu daca sunt suparata,pur si simplu cateva zile vreau sa ma lase lumea in pace,ca sa ma calmez. Normal ca ea este foarte suparata, si ma gandesc ca nu se astepta la asa ceva de la tine. Asa ca pentru ea te schimbi, cum ai spus si tu este o fata la milion, si nu trebuie pierduta! Vorbeste cu ea, fa tot posibilul sa va impacati Dupa asta va vedea ca esti un baiat ok si ca nu o vei mai supara!
Las-o in pace pentru cateva zile si nu o mai stresa cu telefoanele.Treci si tu pe la ea pe acasa si roag-o frumos sa te ierte. Problemele de genul se rezolva fata in fata nu la telefon. Explica-i cat de mult ti la ea si cere-ti scuze.NU lasa o cearta sa va desparta!
Am inceput sa cred ca nu toti sunteti la fel de idioti si ipocriti dar acum imi dau seama ca ba da, sunteti toti la fel.
Las-o in pace citeva zile si las-o sa se linisteasca si dupa vorbeste cu ea
OK.De iesit din „pepeni" imi ies si eu, dar nu jignesc eventual ma injur pe mine si obiectele din apropiere. Daca ai jignit-o de mai multe ori cam nasol, dar insista fa suprize gen flori zi de zi ciocolate incearca sa nu o mai jignesti spune-i ca ai fost un idiot, prost (chiar ai fost) tine-te de ea ca un catelus o perioada daca vezi ca Nu si Nu asta e viata merge inainte! Bafta.
Mai inainte m-a sunat sa-mi spuna daca sa-i inapoieze niste lucruri de-alea mele care erau la ea lui maicamea.Insa i-am spus ca ar putea sa mi le dea mie in fata(cu ocazia asta as fi incercat si sa lamuresc cu ea)dar din pacate ea a insistat ca numai ce are de discutat cu mine, eventual doar pestet 2-3 ani.Crezi ca daca as las-o o saptamana in pace si as incerca sa o sun apoi, ar fi o idee?
Crezi ca daca as suna-o peste o saptamana ar fi o solutie?
Eu cred ca da. Las-o o saptamana si dupa o suni din nou. Chiar nu stiu ce sa zic, inseamna ca ai suparat-o rau de tot daca numai vrea sa va vedeti
Incearca niste flori, niste scuze sincere, insista dar nu pana cand cedeaza si te pocneste