>> daca e sa fie ceva intre noi sa tine o viata
Stiu cateva povesti din astea de dragoste care incep la varsta ta si tin o viata, dar le numar pe degetele de la o jumatate de mana. Vreau sa spun sa fii realist si mai degraba sa ai asteptarile mai mici. E mai sanatos si s-ar putea sa suferi mai putin.
Cu fata comporta-te normal, spune-i hei sau ce zici tu in mod obisnuit. Nu te comporta sa pari vreun lesinat care vrei sa te casatoresti maine.
Du-i o floare si pupati-va pe obraz. Cu ocazia asta intreab-o ce flori ii plac.
Da, ia-o de mana. Mergeti in parc si stati pe iarba sau pe o banca.
Faceti cu randu' ca asa e democratic. Ia tu initiativa, las-o si pe ea daca ii place.
Cu imbratisatul mai asteapta. Ai rabdare si nu te repezi. Fa pe misteriosul mai degraba decat sa-i arati toate sentimentele tale de la inceput.
Relax!
Bafta!
Salut,
Inainte sa ma apuc sa scriu vreo compunere... tu te duci la un blind date?
Ai vazut fata pana acum?
Poarta-te natural, nu forta lucrurile, nu da senzatia ca esti un impiedicat sau ca te-ai blocat la ceva.
Poti face ce simti tu cu limita de bun simti sa nu sa-i calul! nu exista o reteta exacta, fiecare persoana are gusturile ei si toti suntem diferiti.
Incearca sa ai o abordare naturala nu prea romantic nu prea indiferent, nu trebuie sa te arunci in castron sa-i dai senzatia de disperare.
Ne stim doar din vedere
dar nu am mai vorbit niciodata fata in fata
OK, am priceput. Si te-a vrajit prin SMS .
>> nu stiu despre ce sa mai vorbim cand ne intalnim
Fizica cuantica ati vorbit?
Daca ati epuizat toate subiectele poti sa taci. Va plimbati si va vin voua idei. Poate are ea o idee. Nu trebuie sa ai mereu idei. Poti sa vorbesti cu ea despre ce ti-a trecut prin cap in clipa aia. Poate ai vazut un elefant roz trecand strada.
>> sa o sarut pe obraji?
Da poti. Poti sa-i duci si o floare si vezi ce se intampla. Poate te pupa ea.
>> prima aventura
Vrei o aventura, o relatie, o prietentie mai apropiata? Cred ca ar trebui sa fii atent la ce semnale dai. Daca una spui si alta iti doresti iese nasol.
>> Nu prea stiu sa fac complimente
Asta e bine. Inseamna ca nu minti .
Daca iti place ceva la ea, sau despre ea si o spui intr-un mod autentic (ce gandesti, ce simti si se vede sinceritatea pe fata ta) inseamna ca ai facut un compliment.
Daca te-ai simtit bine cu ea ii poti spune asta. Daca iti place cum s-a imbracat sau cum si-a aranjat parul spune-i.
Bafta!
Merci mult!
Faza e ca eu sunt obisnuit sa vorbesc multe prostii(adica glume, nu minciuni)
Prima aventura in sensul sa e prima data cand fac asta. Tare fain ar fi sa fie si ultima
Adica daca e sa fie ceva intre noi sa tine o viata...nu ar fi frumos?
Mai zi-mi te rog ce ar trebui sa fac cand o vad prima data; sa ii zic hei, buna, salu? Sa dau mana sa ne prezentam? Ce ii spun? Sa ne imbratisam? Daca ma saruta pe obraji ce fac(in afara de roseata)? Cand ne punem in miscare o iau de mana sau o las pe ea sa faca pasii astia ai importanti daca a zis ca ma place?
Ai funda de la mine daca imi raspunzi!